MATIĆ SE SELI U SERIJU A: Velika je želja jednog od najboljih trenera sveta!
Nemanja Matić, Foto: Profimedia

lepo

MATIĆ SE SELI U SERIJU A: Velika je želja jednog od najboljih trenera sveta!

Srpski fudbaler ima 33 godine, a ove sezone je odigrao 19 utakmica za Junajted od kojih je trećinu počeo u startnoj postavi

Objavljeno:

Žoze Murinjo pokušaće da iskoristi egzodus igrača iz Mančester junajteda, a prva želja mu je srpski fudbaler Nemanja Matić.

Kako prenose italijanki mediji, Portugalac je već pozvao Matića, koji je pre nekoliko dana saopštio da napušta Old Traford na kraju sezone.

Matić ima opciju u ugovoru da napusti klub predstojećeg leta, ili ostane još jednu sezonu. Međutim, odlučio je da okonča svoju petogodišnju epizodu u redovima "Crvenih đavola".

Ukoliko prihvati poziv Murinja, Matić bi treći put došao u klub koji vodi Portugalac. Prvo ga je doveo 2014. u Čelsi, a onda i 2017. upravo u Junajted.

Žoze Murinjo
foto: Profimedia

Matić se već dovodio u vezu sa italijanskim klubovima, spekulisalo se o Milanu i Juventusu, ali nema sumnje da je Roma najrealnija opcija, ukoliko izabere Seriju A za nastavak karijere.

Srpski fudbaler ima 33 godine, a ove sezone je odigrao 19 utakmica za Junajted od kojih je trećinu počeo u startnoj postavi. Zabeležio je dve asistencije.

Osim Junajteda i Čelsija igrao je za Benfiku, VItese, Košice i Kolubaru, a kratko je bio član omladinskih škola Crvene zvezde i Partizana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.