ZASTRAŠUJUĆ DOGAĐAJ NAKON DERBIJA! Hteli da ih žive spale u kombiju! BORBA ZA ŽIVOT TRAJALA 15 MINUTA!
ilustracija: Foto, Foto: Filip Plavčić

da li je ovo moguće?

ZASTRAŠUJUĆ DOGAĐAJ NAKON DERBIJA! Hteli da ih žive spale u kombiju! BORBA ZA ŽIVOT TRAJALA 15 MINUTA!

Osmoro mladih iz jednog kragujevačkog sela vraćalo se sa večitog derbija kada ih je kod Mladenovca napala grupa huligana i svedočenja napadnutih govore da su prošli kroz strašnu traumu.

Objavljeno: 19:50h

„To je bila borba za život, gledali smo samo kako da sačuvamo živu glavu i izađemo iz kombija koji gori“, još uvek pod utiscima i opekotinama na glavi priča Igor Grujić (45) vozač kombija.

Ovaj napad i dramatičan pokušaj putnika da izađu iz zapaljenog vozila, dogodio se u subotu oko 22.15, na samom izlasku iz Mladenovca na neosvetljenoj i nenaseljenoj deonici puta posle 167. večitog derbija.

NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Čileanac u "paklu" Delija na 167. večitom derbiju! (VIDEO)

1 / 12 Foto: Starsport©

Kako svedoči, bilo je jezivo kada ih je opkolilo oko 15 muškaraca sa kapuljačama na glavi.

"Kamenjem su nam razbili stakla, počeli su da ubacuju baklje, palicama su lupali po kombiju sa svih strana. Nastao je haos. Neka deca su spavala pozadi.

NEVEROVATAN BROJ LJUDI NA DERBIJU! Nije imala gde "igla da padne"!

Izbacivali smo baklje koliko smo mogli, oni su ih ponovo vraćali unutra. Blokirali su nam sva vrata, nisu nam dali da izađemo. To je bila borba za život, bili smo opkoljeni sa svih strana, bilo je jezivo i strašno, vatra je počela da se širi po kombiju, gledali smo samo da spašavamo živu glavu", priča vozač Igor i dodaje da je njihova agonija trajala punih 15 minuta.

Navijači na Autkomandi
Navijači na Autkomandifoto: Starsport

"Sekunde su bile u pitanju da ne izgorimo svi, jedva smo uspeli da izvučemo decu koja su sedela pozadi".

Vozač kaže i da mu nije jasno zbog čega su napadnuti, jer na kombiju nije bilo navijačkih obeležja, a i deca su, navodi on, bila obučena "normalno, bez ikakvih dresova, šalova ili rekvizita".

GORI MARAKANA - Bakljade DELIJA I GROBARA! (FOTO/VIDEO)

Reči vozača potvrdio nam je i jedan od mladića iz kombija i ponovio da svojim izgledom nisu odavali nikakav utisak da su bili na utakmici, a kamoli da su pripadnici neke navijačke grupe.

Jedan od mladića ispričao je da je u trenutku napada spavao i da ga je probudio udarac vozila.

Policija ispred 'Marakane'
Policija ispred "Marakane"foto: Espreso/Miloš Dreković

"Onda je odjednom nastala lomljavina, gađali su nas kamenjem, staklo je letelo po nama. Vikali smo 'Nemojte, unutra je devojka', ali oni nisu prestajali. Počeli su bakljama da nam pale krov, bilo je baš strašno’’, ispričao je on.

RAZREŠENA ENIGMA ZVEZDINE KOREOGRAFIJE! Isprozivani Grobari! (FOTO)

Svih devet putnika iz kombiju zadobilo je opekotine po rukama i glavi, kao i posekotine po telu. Njima je na mestu napada mladenovačka Hitna pomoć inicijalno zbrinula povrede, a na dalje medicinsko praćenje upućeni su kragujevački Urgentni centar.

Espreso/Nova S


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.