ŠOK ZA PARTIZAN! Crno-belima PROPADA posao DECENIJE?
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

grom iz vedra neba!

ŠOK ZA PARTIZAN! Crno-belima PROPADA posao DECENIJE?

Crno-beli bi mogli da ostanu bez ogromnog novca

Objavljeno: 17:17h

Partizan je kupovinom i prodajom Umara Sadika odradio jedan od najboljih poslova ikada, a dodatne klauzule koje su crno-beli "ugradili" prilikom njegovog transfera u Almeriju, i dalje se isplaćuju...

Međutim, u Humskoj čekaju na najveći "deo kolača" koji će stići kada od naredne prodaje Nigerijca.

Sada stižu informacije koje ne idu u prilog Partizanu...

Hrvatski napadač Petar Musa mogao bi da pokvari transfer Umara Sadika u Benfiku, prenose mediji u Portugalu.

Umar Sadik
Umar Sadikfoto: Profimedia

Tokom nedelje Almerija je na sto Partizana dostavila ponudu tešku 2.500.000 evra kako bi od crno-belih otkupila prava na procenat od prodaje Umara Sadika. Ipak, u Humskoj su bez razmišljanja odbili predlog španskog kluba svesni da će kada Nigerijac bude napuštao Andaluziju dobiti bar milion više.

Nedugo zatim, Portugalci su preneli vest da je Umar Sadik na meti Benfike kao prvi pik da nasledi Darvina Nunjeza. Podsećamo, Urugvajac je na Luž takođe stigao iz Almerije, ali je tokom dana priča dobila novi zaokret.

Naime, Orlovi su se sada okrenuli hrvatskom napadaču Petru Musi koji ove sezone nastupa za Boavistu, a na 24 meča postugao je deset golova. Hrvat je ugovorom vezan je Slaviju iz Praga, a pre toga je branio boje Intera iz Zaprešića, Viktoriju Žižkov, Slovan Liberec i Union Berlin.

Umar Sadik u dresu Partizana
Umar Sadik u dresu Partizanafoto: Starsport©

Sa druge strane, portal "La Razon" je Sadika već preselio u Benfiku budući da su po istom sistemu doveli Nunjeza. Urugvajac je portugalskog velikana koštao 24.000.000 evra, a sada za njegov otkup očekuju između 70 i 80 miliona!

Pominjalo se da bi Almerija Nigerijca pustila za 25 miliona, što bi u tom slučaju Partizanu donelo 10 miliona na ime klauzule od 40 odsto od naredne prodaje koliko su dva kluba ranije dogovorili.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.