ČEKA LI GA MUSLINOVA SUDBINA? Obezbedio plasman na Svetsko prvenstvo, a sada je pred otkazom!
Vahid Halilhodžić, Foto: EPA/Yoan Valat

POD VELIKIM PRITISKOM!

ČEKA LI GA MUSLINOVA SUDBINA? Obezbedio plasman na Svetsko prvenstvo, a sada je pred otkazom!

Marokanska javnost sve je glasnija da se u nacionalni tim vrate najveće zvezde koje je Halilhodžić proterao još u januaru pred Afrički kup nacija

Objavljeno: 18:54h

Selektor Maroka Vahid Halilhodžić mogao bi da doživi istu sudbinu kao što je Slavoljub Muslin na klupi Srbije pre četiri godine.

Popularni Vaha je obezbedio plasman na Svetsko prvenstvo u velikom stilu, ali to možda neće biti dovoljno da sačuva posao do odlaska u Katar.

Marokanska javnost sve je glasnija da se u nacionalni tim vrate najveće zvezde koje je Halilhodžić proterao još u januaru pred Afrički kup nacija.

U pitanju su Hakim Ziješ iz Čelsija, Nusar Mazraui i z Ajaksa, kao i još jedan napadač Abderazak Hamdalu. Po tom pitanju se oglasio i predsednik Fudbalskog saveza Maroka Fuzija Lekja, te je dodatno ustalasao poziciju Halilhodžiča kao selektora.

- Uveliko radimo na tome da se fudbaleri vrate u reprezentaciju. Postoje problemi koji mogu da se poprave i biće popravljeni kako bi se Zijeh, Mazraui, Hamdala i ostali vratili u tim - rekao je Lekja.

Da li to znači da će zaista doći do smene selektora, ostaje da se vidi, ali navijači su sve glasiniji u toj nameri, sve po cenu da se vrate prve zvezde.

Inače, Halilhodžić je postao jedini čovek koji je sa četiri reprezentacije kroz kvalifikacije stigao do Mundijala. Međutim, ista sudbina koja mu se i sada sprema, zadesila ga je sa Japanom i Obalom Slonovače, kada je takođe dobijao otkaze posle plasmana na planetarnu smotru.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.