Scenario po kom bi svim SRBIMA ZABRANILI ULAZAK U FIRENCU! Tumačili bi kao NOVI NOŽ U LEĐA!
Nikola Milenković, Foto: EPA/Claudio Giovannini

transfer

Scenario po kom bi svim SRBIMA ZABRANILI ULAZAK U FIRENCU! Tumačili bi kao NOVI NOŽ U LEĐA!

Ukoliko se glasina ostvari - Srbi bi mogli da postanu "persone non grata" u italijanskom gradu.

Objavljeno: 18:38h

Pitanje je da li su navijači Fiorentine preboleli transfer Dušana Vlahovića u Juventus, a sada bi i srpski fudbaler Nikola Milenković mogao da obuče crno-beli dres.

Sasvim sigurno će na leto napustiti Fiorentinu i preći u redove nekog jačeg kluba, a iako su najveće šanse bile da karijeru nastavi u Premijer ligi, bivši štoper Partizana mogao bi da pojača "Staru damu".

1 / 7 Foto: Profimedia

Kako prenosi pouzdani italijanski novinar Nikolo Šira, Milenkovićev agent Falji Ramadani sastao se sa čelnicima "Stare dame" kako bi pregovarao o mogućem dolasku reprezentativca Srbije.

Milenković bi se u slučaju dogovora sa velikanom iz Torina pridružio doskorašnjem saigraču iz Fiorentine Dušanu Vlahoviću, koji je krajem januara oborio rekord po visini transfera nekog srpskog igrača.

Popularni Bleki je u Firencu stigao na leto 2017. godine nakon duple krune sa Partizanom, a već nakon debitantske sezone u Seriji A zavrede je poziv u reprezentaciju Srbije i učešće na Mundijalu u Rusiji.

Ugovor sa Fiorentinom ističe mu na leto 2023. godine, a izlazna klauzula iznosi 15 miliona evra što nije bauk za Juventus.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.