HRVATI UDARILI NA LOVRENA ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA!
Dejan Lovren i Novak Đoković, Foto: Profimedia

DOKLE JE OVO DOŠLO!

HRVATI UDARILI NA LOVRENA ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Dejan Lovren na žestokom udaru u domovini, a u čitavu priču su Hrvati upleli i Novaka Đokovića

Objavljeno: 07:32h

Hrvatska javnost je od početka rata u Ukrajini stala na stranu Ukrajinaca.

To je i razlog zbog čega se Dejan Lovren našao na meti kritika, jer se o toj temi nije oglašavao od početka ruskog napada.

Uz to iskusni defanzivac nije ni napuštao Sankt Peterburg, ps je još uvek član Zenita, a Lovrenu zameraju što nije iskoristio FIFA opciju da bez posledica raskine ugovor.

Od starta sukoba Lovren nije odigrao nijednu utakmicu jer je povređen, ali je na društvenim mrežama podržao tim tokom susreta sa Sočijem što je zasmetalo njegovim sunarodnicima.

Dejan Lovren
Dejan Lovrenfoto: Profimedia

Pored toga, "Večernji" je zamerio Lovrenu i što je bio oštar prema Australijancima zbog odnosa prema Novaku Đokoviću početkom godine, a sada ćuti...

- To nije samo po sebi toliko sporno, on i saigrači nisu pokrenuli invaziju na Ukrajinu, niti je vode, on i oni igraju fudbal. Ali, Lovren je poznat po tome što ima mišljenje o mnogim osetljivim temama, a ove se u više od mesec dana nije dotakao, iako je ozbiljnija i njemu bliža nego brojne druge kojima je "zabavljao" pratioce po društvenim mrežama. Početkom godine bio je oštar prema Australiji zbog odnosa prema Novaku Đokoviću i pritom nije birao reči, a pre nekoliko dana se pridružio akciji "bojkotujmo Dizni" zbog najave o povećanju LGBTQ tema u sadržajima za decu. Kad je reč o hiljadama mrtvih i sravnjenim gradovima u komšiluku, nikakvog mišljenja ili stava nema. Njegov Zenit trenutno je prvi s tri boda ispred moskovskog Dinama, ali ruskim su klubovima zabranjeni nastupi u svim evropskim takmičenjima pa će biti zanimljivo videti hoće li Lovren zadržati mesto u reprezentaciji ako zabrana ostane i u idućoj sezoni - navedeno je na sajtu "Večernjеg lista".

Na drugom portalu u komšiluku, "Indeh.hr", napravljena je anketa sa pitanjem: Da li za Hrvatsku trebaju da igraju igrači koji su ostali u Rusiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.