UDARA JAKO! "Bar u Kataru neće biti onog NESREĆNIKA!"
Fudbaleri Srbije, Foto: Profimedia

SVI DOBRO PAMTE!

UDARA JAKO! "Bar u Kataru neće biti onog NESREĆNIKA!"

Rade Bogdanović prokomentarisao šanse Srbije na SP u Kataru

Objavljeno: 11:17h

Fudbalska reprezentacija Srbije saznala će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi G protiv selekcija Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović u svom stilu je objasnio gostujući na televiziji "Juronjuz" zašto je dobro po "orlove" što će igrati protiv Nejmara.

- Što se tiče samih šansi, moram da kažem da je Brazil uvek Brazil, ali ne onakav kakav je bio pre 20 godina, poslednje SP su uzeli 2002, a nakon toga se u par navrata i obrukali. Imaju par igrača, ali ne klase Ronalda i Ronaldinja. Ipak, evidentno je da su kompaktni i da su prošli kvalifikacije. Interesantno, najbolji deo njihovog tima su golmani Ederson i Alison. Imaju Nejmara, koga nigde nema, znači da imamo šanse - rekao je Bogdanović.

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

On veruje da će protiv Švajcaraca proraditi inat, kao i da sada kada nema "onog nesretnika" Feliksa Briha, imamo mnogo veće šanse.

- Protiv Švajcarske će da proradi naš inat. Nemamo dobra iskustva sa sudijom, a sa njima nemamo problem. Ali, eto, taj nesrećnik neće biti na SP. Dakle to je ekipa u kojoj dominiraju Balkanci. Pobedili nas jesu prošli put, ali mislim da ni oni nisu ta ekipa od pre. Ja sam sto odsto siguran da ćemo ih pobediti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.