CECA OPET U FUDBALSKIM VODAMA: Nekadašnja predsednica Obilića sada RAME UZ RAME SA PIKSIJEM
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

dala svoj sud

CECA OPET U FUDBALSKIM VODAMA: Nekadašnja predsednica Obilića sada RAME UZ RAME SA PIKSIJEM

Piksi je vrhunski trener, on je čovek koji je izuzetno poštovan u svetu

Objavljeno:

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović neposredno nakon okončanja žreba za Svetsko prvenstvo komentarisala je grupu G u kojoj se našla Srbija.

Ceca je izvlačenje pratila u Insbruku u Austriji gde večeras 1. aprila ima veliki koncert a utiske nakon izvučenih protivnika podelila je sa Telegrafom.

- Čestitam momcima plasman na Svetsko prvenstvo, neopisivu sreću su doneli celoj naciji. Pratila sam žreb ovde i smatram da za tim selektora Dragana Stojkovića Piksija nema teškog protivnika. Naši momci igraju u najvećim klubovima, pa pogledajte samo ta imena. Ne sumnjam u njih i sigurna sam ne da prolaze grupu nego prolaze i Brazil - rekla je Ceca koja je posebnu pohvalu imala za selektora reprezentacije Srbije.

Žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022
foto: EPA/Laurent Gullieron

- Piksi je vrhunski trener, on je čovek koji je izuzetno poštovan u svetu. Mnogo mi je drago što je preuzeo našu reprezentaciju i smatram da je pravi lider na čelu našeg nacionalnog tima. Pravi fudbalski znalac - rekla je Ceca.

Podsetimo, nakon održanog žreba u Kataru reprezentacija Srbije našla se u grupi G u kojoj će joj rivali biti Brazil, Švajcarska i Kamerun.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.