PARTIZAN NE GUBI VREME! Crno-beli počeli pregovore za NAJVAŽNIJI potpis!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

blizu je!

PARTIZAN NE GUBI VREME! Crno-beli počeli pregovore za NAJVAŽNIJI potpis!

Ostaje samo ozvaničenje produženja saradnje sa jednim od najboljig pojedinaca u timu

Objavljeno: 15:00h

Partizan je ušao u pregovore sa jednim od najvažnijih igrača, a epilog ćemo znati uskoro, mada je stvar gotovo rešena!

Posle završene evropske sezone, crno-bele očekuje borba za titulu sa "večitim" rivalom, a u tim mečevima će im biti prekopotrebno iskustvo sjajnog veziste.

Uprava crno-belih i Bibars Natho započeli su pregovore oko produženja ugovora.

Menadžer kapitena reprezentacije Izraela Dragan Milojević je to otkrio u razgovoru za "24sedam".

- Dobili smo uslove! E, sad, šta će dalje biti, videćemo. Mislim da je u ovom trenutku najvažnije to da i Partizan želi da produži saradnju sa Nathom, a i da Natho ima želju da nastavi karijeru u Partizanu! Pregovore nastavljamo kada se on vrati sa okupljanja reprezentacije - rekao je Milojević.

Bibras Natho
Bibras Nathofoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Dosad je postigao devet golova i šest puta je asistirao, a nepogrešiv je kao izvođač penala odakle ima stoodstotan učinak - 19/19.

Moguće da bi brojke bile bolje da nije imao brojne probleme sa povredama od starta sezone i da pri kraju godine nije morao pomoć da potraži od hirurga. Uprkos svemu tome, među crno-belima je prevladalo mišljenje da zaslužuje novi ugovor, pa se tako našao u grupi od desetak igrača kojima ističe ugovor i nailazi na želju rukovodstva kluba da mu produže boravak.

- Ostaje nam da definišemo uslove i trajanje novog ugovora. Ponoviću, Nathu i njegovoj porodici je lepo u Beogradu i Partizanu, a to je za ovaj trenutak najvažnija činjenica - zaključio je Milojević.

Duel Sanoga i Natha
Duel Sanoga i Nathafoto: Starsport©

Partizan je dosad pronašao zajednički jezik sa golmanom Nemanjom Stevanovićem, a procurela je i informacija da su započeti pregovori sa Milošem Jojićem. Ostaje da se vidi šta će biti ostalim igračima kojima ističu ugovori: Slobodanom Uroševićem, Aleksandrom Miljkovićem, Ivanom Obradovićem, Nemanjom Miletićem, Bojanom Ostojićem i Lazarom Markovićem.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.