BIĆE PODELJENA MIŠLJENJA GROBARA: Čelnici Partizana odlučili da produže ugovor sa iskusnim veznjakom!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

biće raznih komentara

BIĆE PODELJENA MIŠLJENJA GROBARA: Čelnici Partizana odlučili da produže ugovor sa iskusnim veznjakom!

Tim pre što je tokom minulih devet meseci tekuće sezone odigrao 43 utakmice za crno-bele, upisao sedam golova i 13 asistencija što ga čini najboljim “pakerom” u ekipi

Objavljeno:

Protekle sedmice Partizan je dogovorio i produžio saradnju sa golamanom Nemanjom Stevanovićem, jednim od 13 prvotimaca kojima narednog leta ističu važeći ugovori, no, pomenuti čuvar mreže nije jedini igrač sa kojim crno-beli žele da nastave saradnju. Štaviše, čelnici iz Humske su već započeli pregovore i sa defanzivnim vezistom Milošem Jojićem, kome je takođe ponuđena mogućnost da ostane u klubu i u narednom periodu, saznaje Telegraf.

Čelnici kluba iz Humske su na “mig” sportskog sektora odlučili da ponude Jojiću novi ugovor smatrajući da ga je zaslužio igrama i odnosom u minule dve sezone, ali će taj eventuelani nastavak saradnje sadržati i određene finansijske ustupke zbog ranije uvrđenog plana o uštedi.

Naime, Partizan je još prošlog leta ušao u proces smanjenja budžeta za plate igračima, bilo da se radi o postojećem kadru, momcima kojima sleduje novi ugovor, gde spada i pomenuti Jojić ili, pak, pojačanjima, kojima takođe više neće biti isplaćivane velike cifre kao ranije.

Miloš Jojić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Zato su crno-beli pred Jojića stavili novi ugovor, ali sa primanjima koja su za 20 odsto umanjena nego u minule dve godine ugovora, pride postoji i stavka koja se tiče agenta igrača, a koju bi on sam trebalo da reši.

Što se Partizana tiče, u klubu svakako planiraju određene promene i rekonstrukciju tokom letnjeg prelaznog roka, kako god se sezona okončala, ali je procenjeno da bi Jojić i u novoj “podeli karata” mogao da bude od velike koristi timu. Tim pre što je tokom minulih devet meseci tekuće sezone odigrao 43 utakmice za crno-bele, upisao sedam golova i 13 asistencija što ga čini najboljim “pakerom” u ekipi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.