KATARINA GRUJIĆ NAJAVILA ODLAZAK GOBELJIĆA IZ ZVEZDE: Ja ću ga pratiti gde god bude igrao, u bilo kojoj državi!
Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: Instagram

pravi muž i žena

KATARINA GRUJIĆ NAJAVILA ODLAZAK GOBELJIĆA IZ ZVEZDE: Ja ću ga pratiti gde god bude igrao, u bilo kojoj državi!

To ne može da utiče na naš odnos, jer mi imamo ljubav koja se ne može rečima opisati

Objavljeno: 11:39h

Marko Gobeljić i dalje je u ekipi Crvene zvezde, ali postoji mogućnost da napusti crveno-bele u narednom prelaznom roku, Bek crveno belih, je sada dobio konkureciju u vidu Kristijana Pićinija, tako da je za njega sve manje i manje minuta.

Za Gobeljića ima raznih ponuda i sada je na njemu da najbolje moguće razmisli i da proceni koja opcija je za njega najbolja,a šta god izabere i gde god ode, njegova supruga pevačica Katarina Grujić će biti uz njega i podržati ga u svakom izboru.

- Ako dođe do toga, ja ću ga pratiti. Mogu sebi da priuštim da po potrebi dođem u Beograd, kako privatno, tako i zbog nastupa. To ne može da utiče na naš odnos, jer mi imamo ljubav koja se ne može rečima opisati. S njim bih išla svuda, preselila bih se u bilo koju državu na svetu, a vikendima bih zbog posla putovala, kao i sada - rekla je Katarina Grujić.

Marko Gobeljić
foto: Starsport

Inače Marko i Katarina su se skoro vratili sa medenog meseca, koji su proveli u Ujedinjenim Arapskih Emirata, gde nisu vodili svoju ćerku koja ima tri meseca.

- Još uvek je rano da beba od tri i po meseca putuje s nama na tako dalek put i visoku temperaturu, tako da smo odlučili da odemo sami i proslavimo medeni mesec koji nismo mogli ranije da organizujemo - istakla je pevačica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.