KRISTIJANO RONALDO SE PO KUĆI ŠETKA U MAJICI OD 790 EVRA! A tek koliko mu košta donji deo pidžame... (FOTO)
Kristijano Ronaldo se igra sa decom, Foto: Printscreen/Instagram/georginagio

samo luksuzno

KRISTIJANO RONALDO SE PO KUĆI ŠETKA U MAJICI OD 790 EVRA! A tek koliko mu košta donji deo pidžame... (FOTO)

Opšti utisak je da Kristijano, iako važi za sasvim običnog momka van terena, po priči bivših saigrača, ne može bez markirane odeće

Objavljeno: 16:23h

Kristijano Ronaldo je veoma aktivan na društvenim mrežama gde često pokazuje i neke od detalja iz svog svakodnevnog života.

Najpopularniji fudbaler današnjice će uskoro po peti put postati otac pošto se bliži termin porođaja Heorhine Rodriges i Portugalac ne krije sreću zbog toga.

As Mančester junajteda objavljuje i fotografije sa svojom decom, a ogromnju pažnju njegovih brojih fanova privlači svaki detalj - posebo odeća.

Na jednoj od poslednjih objava njegove partnerke Heorhine može se videti kako Kristijano uživa u igri sa svojom decom.

Ronaldo je na sebi nosio široke crne pantalone i crno-belu majicu dugih rukava. Radi se majici marke 'Balmain' čija je cena čak 790 evra!

Međutim, pravi dragulj kućne odeće CR7 je njegova pidžama. Za spavanje kombinuje jednostavnu belu majicu sa parom svilenih bermuda, tačnije modelom iz kolekcije 'Oblik' (Oblique) modne marke Dior.

Ova odeća se prodaje po ceni od 1.200 evra iako trenutno uopšte nije dostupna kombinacija kao ona koju nosi Ronaldo.

Opšti utisak je da Kristijano, iako važi za sasvim običnog momka van terena, po priči bivših saigrača, ne može bez markirane odeće. Čak i u svojoj kući nosi posebno dizajniranu odeću i nastoji da maksimalno živi u luksuzu.

Ronaldo je do sada u karijeri od ugovora i sponzora zaradio više od milijardu evra, u Mančester junajtedu sedmično zarađuje više od 500.000 evra, pa mu se može, što bi rekli...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.