EMOTIVNA poruka Milana Borjana! Nije ZAOBIŠAO nikoga! (FOTO)
Milan Borjan, Foto: Starsport©

fk crvena zvezda

EMOTIVNA poruka Milana Borjana! Nije ZAOBIŠAO nikoga! (FOTO)

Hrabro se borila Zvezda u poslednjem meču u Evropi ove sezone. To se videlo na terenu, a i rezultat sam o tome govori.

Objavljeno: 21:55h

Dan posle eliminacije Crvene zvezde od Glazgov Rendžersa u osmini finala Lige Evrope oglasio se kapiten crveno-belih Milan Borjan.

Među igračima i navijačima ostaje žal Zvezda, jer deluje da su crveno- beli su mogli da preskoče ovu prepreku, ali i ponos, zbog odvažne i napadačke igre.

Slično razmišlja i Borjan, koji se oglasio na Instagramu.

I odmah nakon meča se oglasio kapiten Zvezde

- Zvuči kao floskula ako kažem da sam jako ponosan na moj tim, na ove momke koji ginu za svaku loptu, ja zapravo nisam ponosan već preponosan. Ponosan sam i na sve ljude u klubu od ekonoma, spremačica, kuvara, fizioterapeuta koji svojim odnosom prema nama doprinose da budemo sve bolji i jači.

Stadion je bio dupke pun.

Kada se setimo gde je naš klub bio pre sedam godina i gde smo sada, nemoguće je ne osećati ovoliki ponos i zadovoljstvo koje ja trenutno kao kapiten osećam. Hvala najboljim navijačima koji shvataju koliko se dajemo za naš grb i koji nam to vraćaju onakvom emocijom kakva je sinoć bila na stadionu.

Želim da im obećam da nastavljamo da gazimo još sigurnije i jače ka novim pobedama, evropskim uspesima i titulama", napisao je Borjan.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.