BEN SA KLUPE STIGAO DO TOP 5 ZVEZDINIH STRELACA: Prestigao Pančeva, još su 4 legende ispred njega!
Ben i saigrači pred Delijama, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

voli uefa takmičenja

BEN SA KLUPE STIGAO DO TOP 5 ZVEZDINIH STRELACA: Prestigao Pančeva, još su 4 legende ispred njega!

Prvoplasirani je daleko ispred

Objavljeno:

Gol koji je postigao iz penala protiv Rendžersa u četvrtak veče bio je ukupno 15. u UEFA takmičenjima za El Fardu Bena u dresu Crvene zvezde, čime je prestigao čuvenog Darka Pančeva.

Ben na 168 utakmica u svim takmičenjima za crveno-bele ima 75 golova, a u Evropi je bio najefikasniji protiv FK Evropa iz Gibraltara i postigao tri pogotka. Dva puta se upisivao u strelce protiv Spartaka iz Trnave, RB Salcburga i Slovana, dok je po jednom pogađao u mečevima protiv Spartaksa, Suduve, Napolija, Milana, Kluža i naposletku Rendžersa.

Nisu mu to jedini evropski golovi, s obzirom na to da je u dresu Olimpijakosa dva puta pogodio protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Naredni izazov je Nikola Žigić sa 17 golova, potom Bora Kostić i Dušan Savić koji su postigli po 20 pogodaka, dok je neprikosnoven Zoran Filipović koji se 27 puta upisao u strelce.

Kada je reč o fudbalerima koji trenutno nastupaju za naš tim, najbliži Benu je Aleksandar Katai sa 13 postignutih golova, što znači da je prestigao legende poput Stanislava Karasija, Miloša Šestića...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.