OTKRIVENA NAMEŠTALJKA U SRPSKOM FUDBALU: Kokeza objasnio kako klubovi igraju tri za tri!
Foto: news1/sasa Pavlic Koky

crna istina

OTKRIVENA NAMEŠTALJKA U SRPSKOM FUDBALU: Kokeza objasnio kako klubovi igraju tri za tri!

Kokeza je za klubove koji su to radili najavio da će biti najoštrije sankcionisani, tako da "više nikome ne pada na pamet da igra "tri za tri"
Objavljeno: 16:46h

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da je pokrenut postupak protiv odredjenih klubova Prve lige, vezan za "nečasne radnje" i najavio najoštrije sankcije.

- FSS je pokrenuo postupak protiv određenih klubova Prve lige i nadam se da će biti završen do kraja godine. Ne znam kako je bilo pre godinu, dve, pet ili 10, ali za vreme mog mandata, sa svojim timom saradnika neću tolerisati nikakve manipulacije ili nečasne radnje u srpskom fudbalu. A, tih radnji je nažalost, u prvoj polusezoni, bilo u Prvoj ligi - preneo je sajt FSS-a reči Kokeze.

foto: Dado Đilas

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kokeza je za klubove koji su to radili najavio da će biti najoštrije sankcionisani, tako da "više nikome ne pada na pamet da igra 'tri za tri'".

- Klubovi koji su to radili biće najoštrije sankcionisani. Nisam disciplinski sudija niti pripadam Disciplinskoj komisji, ali Disciplinska komisija sa Žarkom Stevanovićem ima apsolutno sva ovlašćenja FSS. Ne bih se mešao u rad organa, da li će to biti oduzimanje bodova ili novčana kazna, ali sigurno je da će ti klubovi biti apsolutno kažnjeni, da nikada više nikom ne padne na pamet da igra 'tri za tri - kazao je Kokeza.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.