TRAGEDIJA JUVENTUSA U TORINU! Vlahović NEMOĆAN - Viljareal i Čelsi u četvrtfinalu LŠ!
Juvenus - Viljareal, Foto: ALESSANDRO DI MARCO/EPA

TOTALNA LUDNICA!

TRAGEDIJA JUVENTUSA U TORINU! Vlahović NEMOĆAN - Viljareal i Čelsi u četvrtfinalu LŠ!

Juventus je za manje od 15 minuta doživeo potpuni potop u Torinu pošto je primio tri gola od 78. minuta, čak dva sa penala...

Objavljeno: 23:06h

Fudbaleri Čelsija i Viljareala su se plasirali u četvrtfinale Lige šampiona!

Fudbaleri Juventusa eliminisani su u osmini finala Lige šampiona, pošto je od njih bio bolji španski Viljareal 3:0, dok je Čelsi slavio protiv Lila sa 2:1.

Juventus je za manje od 15 minuta doživeo potpuni potop u Toronu pošto je primio tri gola od 78. minuta, čak dva sa penala...

Nakon 1:1 u prvom meču, izabranici Unaija Emerija su slavili u revanšu u Torinu, zahvaljujući golovima Đerara Morena u 78. iz penala, Pau Toresa u 85, odnosno Danžume u 92. minutu, koji je baš kao i Moreno, pogodio iz jedanaesterca.

Juventus je tako i treću godinu zaredom ispao iz elite u prvoj rundi nokaut faze. Isto im se desilo prošle protiv Porta, odnosno pretprošle sezone protiv Liona.

Najopasniji po gol Heronima Ruljija bio je naš Dušan Vlahović, koji je tri puta pretio u prvih 45 minuta, ali nije imao sreće.

Tokom drugog poluvremena, Juve je kružio, pokušavao da stigne do prave prilike, međutim, one su izostale, a onda je usledio šok, a potom je ubrzo stigla još gora kazna.

Čelsi je u prvom meču na "Stamford Bridžu" rezultatom 2:0 savladao šampiona Francuske, a onda su u gostima slavili još jedno, rezultatom 2:1.

Prvi pogodak na meču je bio jedanaesterac za ekipu Lila i tu priliku Jilmaz nije ispustio pa je Lil od 38. minuta imao vođstvo od 1:0.

Ponadali su se domaći da bi možda mogli da naprave neko iznenađenje, ali u sudijskoj nadoknadi, tačnije u 48. minutu prvog poluvremena Čelsi dolazi do izjednačenja.

Uspeo je Pulišić da pobegne odbrambenim igračima Lila i posle pasa Žoržinja iskosa sa desne strane pošalje loptu u dalji ugao Žardimovog gola da bi na semaforu stajalo 1:1.

Drugo poluvreme samo što je počelo, a Jilmaz je već ušao u šansu, da bi deset minuta kasnije imao još bolju, ali je propustio obe i Lil nije uspeo ponovo da dođe do vođstva.

Kako to obično biva u fudbalu, kada ne iskoristite svoje šanse, protivnik sigurno hoće. Aspilikueta je u 71. minutu na asistenciju Mejsona Maunta doneo veliki preokret i vođstvo od 2:1, što je na kraju bio i konačan rezultat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.