NE IDEMO SA BELOM ZASTAVOM U FUDBALU JE SVE MOGUĆE: Fudbaler Partizan se nada čudu u Roterdamu!
Aleksandar Lutovac, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

neka bude tako

NE IDEMO SA BELOM ZASTAVOM U FUDBALU JE SVE MOGUĆE: Fudbaler Partizan se nada čudu u Roterdamu!

Znamo šta su naše šanse, idemo da probamo da napravimo što bolji rezultat

Objavljeno:

Skoro sve Partizanove utakmice sa Holanđanima bile su efikasne. Kako sa Groningenom (3:4, 3:1 još 1989, pa 4:2 i 0:1 jeseni 2006), tako i AZ Alkmarom (3:2, 2:1 u takmičarskoj 2015/16 pa dvaput 2:2 pre dve sezone), slično je viđeno pre šest dana u Humskoj (5:2 za Fajenord), a preteći tradiciju možda bi pogoci mogli da se očekuju u četvrtak na De Kajpu.

Roterdamersi su ostvarili sjajan rezultat pred revanš, međutim, u taboru srpskog predstavnika nisu poneli belu zastavu. Daleko od toga da prete rivalu, ali osećaju obavezu da poprave utisak iz Beograda.

Tako razmišlja Aleksandar Lutovac, jedan od potencijalnih startera na De Kajpu.

- Bez obzira na rezultat prve utakmice, imamo dužnost prema klubu, navijačima i nama da damo sve od sebe i pobedimo. To nam je cilj. U fudbalu je sve moguće, sigurno ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Velika je razlika u golovima, ali bez obzira na to nadamo se da možemo da dobijemo - pojasnio je Lutovac.

Aleksandar Lutovac
foto: Starsport©

Crno-beli su u Holandiju otputovali bez Bibarsa Natha, Igora Vujačića i Marka Milovanovića. A naspram sebe će imati krcate tribine legendanorg De Kajpa.

- Biće teško, ali smo se pripremali za to. Znamo da nas čeka krcat stadion. Videli smo da su Holanđani kvalitetna ekipa, igraju veoma dobro. Znamo šta su naše šanse, idemo da probamo da napravimo što bolji rezultat - dodao je Aleksandar Lutovac.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.