TRENER RENDŽERSA ZNA ŠTA GA ČEKA U BEOGRADU: Ne razmišljamo o prednosti, bićemo spremni od prvog minuta!
Đovani van Bronhorst, Foto: EPA/Robert Perry

veruje u prolaz

TRENER RENDŽERSA ZNA ŠTA GA ČEKA U BEOGRADU: Ne razmišljamo o prednosti, bićemo spremni od prvog minuta!

Četvrtak je bio nedavno i nismo imali mnogo vremena za oporavak

Objavljeno:

Tri gola prednosti zaliha su koja donosi Randžersu miran ulazak u revanš zakazan za četvrtak, međutim Đovani van Bronkhorst, strateg tima iz Glazgova, prad put u srpsku prestonicu istakao je da je posao daleko od gotovog.

- Očekuje nas težak posao u gostima, ali idemo u Beograd u potrazi za dobrim rezultatom. Ne razmišljamo o prednosti od tri gola. Moramo da tamo igramo od prvog minuta i da obezbedimo povoljan rezultat. Ukoliko to uspemo plasiraćemo se u narednu rundu. Biće teško, ali bićemo spremni za Crvenu zvezdu od prvog sudijskog zvižduka - kazao je strateg škotskog kluba za Dejli rekord.

Rendžers je između dva evropska duela savladao Dandi (3:0), a Van Bronkhorst je priznao da bi bio zadovoljan istim raspletom i u Beogradu.

Đovani van Bronhorst
foto: EPA/Robert Perry

- Oduševljen sam onim što su igrači pružili. Četvrtak je bio nedavno i nismo imali mnogo vremena za oporavak. Nedostajalo nam je nekoliko igrača koji nisu bili spremni, ipak pokazali smo širinu koju imamo i zadovoljan sam kako reultatom tako i našim pristupom -

Rano trasiran put ka pobedi ostavio je holandskom strategu prostor za izmene kojima je poštedeo dodatnih napora neke od nosliaca igre

- Igrali smo dobro od prvog minuta i bila je očigledna energija tima, glad da uđemo u polufinale kupa. Ukoliko niste fokusirani Dandi može da bude nezgodan rival, a kada smo poveli 2:0 mogao sam da napravim određene izmene. Poštedim Alfreda Morelosa. Uspeli smo jer smo na umu imali utakmicu koja nas očekuje u četvrtak. Srećan sam jer sam mogao da promenim pojedine igrače u drugom poluvremenu - rekao je Van Bronkhorst.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.