NOKAUT ZA ZATVOR! Pritrčao protivničkom fudbaleru i RASPALIO GA LAKTOM - u bolnici mu jedva zašili lice! (VIDEO)
Trenutak brutalnog udarca, Foto: Printscreen/Twitter/James Dart

ŠTA JE S MOZGOM?

NOKAUT ZA ZATVOR! Pritrčao protivničkom fudbaleru i RASPALIO GA LAKTOM - u bolnici mu jedva zašili lice! (VIDEO)

Niko nije očekivao ovakav "ludački" potez

Objavljeno:

Tajlandski fudbaler Aitsaret Nojčajbon dobio je otkaz u FK Bangkok nakon što je u jučerašnjem meču brutalno nokautirao protivničkog fudbalera.

U finišu utakmice Supasan Ruangsufanimit iz ekipe Severni Bangkok je izbio loptu u aut pa kvarno potkačio po nogama Nojčajbona, a ovaj je zbog toga potpuno poludeo i odlučio je da žestoko reaguje.

Prišao je protivniku i zatim ga brutalno nokautirao laktom, a ovaj je u krvi pao na zemlju. Nojčajbon je naravno isključen, a ubrzo ga je klub otpustio.

- FK Bangkok želi da se ogradi od ovakvih poteza. Odmah smo raskinuli ugovor s fudbalerom i želimo da istaknemo da nam je žao zbog incidenta. Učinićemo sve da se ovo nikad ne ponovi.

Povređeni fudbaler završio je u bolnici. Zadobio je ozbiljnu povredu i bila su potrebna 24 šava kako bi mu se rana zašila.

- Otišao je na lekarski pregled nakon što je namerno napadnut od protivničkog igrača. Lekar je ustanovio da područje oko gornje usne ima nekoliko otvorenih rana. Bila su potrebna 24 šava da se rana zašije. Klub će se pobrinuti za sve troškove i preduzeće mere protiv odgovornog fudbalera - saopšteno je iz kluba Severni Bangkok.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.