BRUKA! Fudbaleri Partizana DEMOLIRALI svlačinicu na Marakani!
Crvena zvezda - Partizan, Foto: Starsport

au!

BRUKA! Fudbaleri Partizana DEMOLIRALI svlačinicu na Marakani!

Direktor stadiona "Rajko Mitić" otkrio kolika šteta je načinjena tokom 166. večitog derbija

Objavljeno: 12:27h

Direktor stadiona Crvene zvezde Stefan Dičić govorio je u jednom emisiji "Zvedza TV" o prethodnom večitom derbiju i šteti koju su navijači Partizana napravili na južnoj i istočnoj tribini popularne Marakane!

Dičič je tom prilikom otkrio i da je oštećena gostujuća svlačionica Zvezdinog stadiona, te je na taj način aludirao da su igrači Partizana napravili štetu posle meča.

- Napravljena je velika materijalna šteta. Oštećeno je nešto malo manje od 4.000 stolica. Što na južnoj tribini, jedim delom i na istočnoj. Takođe, oštećeni su i čitači karata na jugu i oštećena je gostujuća svlačionica. Što se tiče stolica, hvala Bogu pa ih imamo u rezervi i već radimo na sanaciji - rekao je Dičić.

Detalj sa 166. večitog derbija
Detalj sa 166. večitog derbijafoto: Espreso/ Miloš Dreković

Otkrio je direktor stadiona i kako se uopšte utvrđuje šteta i naplaćuje sanacija.

- Pre meča se popiše imovina, nakon utakmice delegat vrši proveru dela stadiona koji je oštećen. Sutradan inspektori dolaze na naš zahtev i vrše uviđaj i na osnovi svih tih dolazak predaje se slučaj Disciplinskoj komisiji FSS. Skupe se svi dokazi i Komisija na osnovu toga kontaktira klub koji je napravio štetu i tako se završava.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.