Sportski direktor Crvene zvezde otkrio kada Grof napušta Marakanu!
Foto: Fonet

jasna poruka

Sportski direktor Crvene zvezde otkrio kada Grof napušta Marakanu!

Crnogorski stručnjak na klupi crveno-belih je godinu i po dana, prošle sezone je na dominantan način osvojio titulu prvaka Srbije
Objavljeno: 13:12h

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević demantovao je da će trener Miodrag Božović napustiti klub po završetku prvog dela sezone.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pojedini mediji iz Srbije i Crne Gore preneli su da je Božović "kovertirao ostavku" i da će, posle utakmice sa Radnikom, koja je poslednja takmičarska u 2016. godini, održati vanrednu konferenciju za medije i objasniti razloge odlaska.

Poznata su tri kandidata za Grofovog naslednika: Navijači Zvezde, koga biste najviše voleli? (ANKETA)

- Crvena zvezda ima trenera i on se zove Miodrag Bozović, sa kojim imamo ugovor do juna 2018. godine. Jedino o čemu razmišljamo u ovom trenutku je da pobedom u Surdulici završimo uspešnu jesenju sezonu - rekao je Raosavljević. Crnogorski stručnjak na klupi crveno-belih je godinu i po dana, prošle sezone je na dominantan način osvojio titulu prvaka Srbije, ali se spekulisalo da bi mogao da ode zbog neuspešne jeseni u Evropi, konstantnih finansijskih problema Zvezde i celokupnog stanja u srpskom fudbalu.

(Espreso.co.rs/Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.