TOTALNI HAOS U LJUBLJANI! Žurka za pamćenje, lude Slovence ni kiša nije omela u proslavi evropske titule sa svojim ljubimcima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/twitter/@KK_RTV

slave zlato!

TOTALNI HAOS U LJUBLJANI! Žurka za pamćenje, lude Slovence ni kiša nije omela u proslavi evropske titule sa svojim ljubimcima! (FOTO) (VIDEO)

Reprezentativci Slovenije zaslužili su ovaj doček

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Slovenije osvojila je zlatnu medalju na Eurobasketu i tako je zabeležila najveći uspeh u istoriji ove države.

Probaj na ovo da ostaneš imun! Na Bogdanovu adresu je stigla veoma bezobrazna ponuda! (FOTO)

Reprezentacija Srbije imala je fenomenalan doček u Beogradu pred dvadesetak hiljada ljudi, a odlična atmosfera vlada i u Ljubljani gde će Slovenci dočekati svoje heroje.

Jović otkrio da je lagao Saleta Đorđevića tokom finala Eurobasketa! (FOTO)

Dragić, Dončić i ekipa stižu u glavni grad Slovenije, a kako sve to izgleda pogledajte i sami.

Predsednik Slovenije Borut Pahor je saopštio da će svi reprezentativci i članovi stručnog štaba dobiti po orden zlastnog reda za izuzetne zasluge u sportu, a Dragić, Dončić i ekipa proći će i finansijski odlično.

Teško je kad se vratiš kući, a slaviš poraz... Naježićete se posle ovih reči velikog Bogdana Bogdanovića! (FOTO)

Najpre je opredeljeno da će na osnovu Pravilnika o kriterijumima za kofinansiranje godišnjih programa u sportu na državnom nivou dobiti 17.000 evra, a na predlog ministarke Maje Makovec Brenčič, Košarkaški savez Slovenije dobiće još 50.000 evra za ovaj rezultat koji je, ispisan zlanim slovima u sportskoj istoriji, ali i zbog velike promocije Slovenije.

BONUS VIDEO: Atmosfera među srebrnim srpskim košarkašima u avionu - 1. deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.