Đorđević u šaljivom tonu pred finale: U NBA nose mrežice posle pobede, Slovenci bi mogli da ponesu tablu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: REUTERS/Osman Orsal

selektor je rekao svoje!

Đorđević u šaljivom tonu pred finale: U NBA nose mrežice posle pobede, Slovenci bi mogli da ponesu tablu! (FOTO) (VIDEO)

Zanimljivu izjavu dao je Đorđević pred finalni okršaj na Eurobasketu

Objavljeno: 13:03h

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Eurobasketa.

HRVATI U TRANSU ZBOG USPEHA ORLOVA! Najlepši kompliment dobio je Aleksandar Đorđević! (FOTO)

Orlovi su u polufinalu bili bolji od Rusije,a u meču za zlatnu medalju izabranici Aleksandra Đorđevića igraće protiv Slovenije.

SRBI, OVO NE SME DA PROĐE BEZ ODGOVORA: Slovenci spremili invaziju Istanbula! Znate li koliko ih stiže na finale?

Selektor košarkaša Srbije zna kakva utakmica nas čeka u finalu:

- Uradili smo odličan posao do sada. Odnosom prema reprezentaciji, ovi momci su zaslužili da budu u finalu. Pokazali smo dosta, ali ne sve. Ima još prostora za napredak. Odbrana je bila na visokom nivou, ali moramo još bolje ako želimo trofej. Nismo se potrosili u polufinalu. Imamo snage za finale - rekao je Đorđević.

foto: EPA/Tolga Bozoglu

Dodao je da nema tajni između Srbije i Slovenije i da zna šta treba da uradi kako bi sprečio Slovence da igraju svoju igru:

- Što se tice Slovenije, igrali su protiv protivnika koji im je dozvolio da igraju impresivno. Mi smo Srbija, mi smo tim koji im neće dozvoliti da igraju. Ne znam da li je naša prednost što smo igrali finale, možda minimalna. Ništa više od toga. Ne obaziru se oni na to, nema treme oni su profesionalci. Slovenci šutiraju od tablu, u NBA nose mrežice posle pobede, Slovenci mogu da ponesu tablu kako sutiraju. U karijeri nisam video toliko pogođenih šuteva o tablu - zaključio je Đorđević.

Takođe, selektor je otkrio i kakva je situacija sa plejmejkerom Srbije Stefanom Jovićem.

BONUS VIDEO: Emotivni Sale Đorđević posle pobede nad Rusijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.