Mačvan: Bogdan je najbolji košarkaš u Evropi, on i Bobi su naši lideri! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

BRAVO, KAPITENU!

Mačvan: Bogdan je najbolji košarkaš u Evropi, on i Bobi su naši lideri! (VIDEO)

- Ne može da bude lako polufinale, jesmo odlazili na 10 razlike, ali oni poseduje veliki kvalitet, pogotovo Šved i da su ušli u finale verovatno bi bio MVP. Igra neverovatno i uvek ih je vraćao - istakao je bivši košarkaš Armanija i Partizana

Objavljeno:

Milan Mačvan nije ulazio u euforiju posle pobede nad Rusijom i plasmana u finale Eurobasketa gde nas čeka Slovenija.

- Bogdan i Bobi su izneli najveći teret. Bogdan je preuzeo tu lidersku ulogu i pokazao zašto je, po meni, najbolji igrač u Evropi - rekao je Mačvan.

Na pitanje o utakmici, Mačvan je rekao.

- Ne može da bude lako polufinale, jesmo odlazili na 10 razlike, ali oni poseduje veliki kvalitet, pogotovo Šved i da su ušli u finale verovatno bi bio MVP. Igra neverovatno i uvek ih je vraćao - kazao je Mačvan.

Kapiten Srbije dodao je još da nisu razmišljali o finalu. - Presrećni smo što smo u finalu, ima još 40 minuta do tog zlato, koje svi sanjamo. Realno nismo razmišljali o finalu, jer smo se se spremali za ovaj meč. Očekuje nas utakmica sa Slovenijom, koja igra neverovatno, nisu izgubli niti jednu utakmicu. Imaju dva superstara, Dragića i Dončića, a Rendolf im je dao dodatni kvalitet proreklih godina - zaključio je Mačvan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.