Šta je Šved rekao Bogdanu, a šta je Bogdan odgovorio njemu? Izjave heroja pobede Srbije morate da pročitate obavezno! (VIDEO)
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

MISTER FANTASTIČNI

Šta je Šved rekao Bogdanu, a šta je Bogdan odgovorio njemu? Izjave heroja pobede Srbije morate da pročitate obavezno! (VIDEO)

Srpski as je opet isticao timsku igru i objasnio zašto je Srbija opasna

Objavljeno: 23:44h

Opet je briljirao, opet je bio taj koji odlučuje i šutira kada je potrebno i što je najvažnije pogađa! Bogdan Bogdanović je heroj još jedne pobede Srbije na Eurobasketu i odveo nas je u polufinale.

Kao što se očekivalo od igrača utakmice, prvo je dao izjave medijima na engleskom u miks zoni.

- Ne želim da pričam o sebi. U finalu smo i mnogo sam ponosan na taj uspeh koji smo ostvarili kao tim. Svi igrači su igrali neverovatno danas. Čestitam im na svemu - rekao je Bogdan i onda ponovio da ga interesuje samo tim, a ne individualni učinak i nagrade:

foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Nije bilo jednog ključnog momenta. Kao što sam rekao, igrali smo zajedno kao tim, a tada nas je teško zaustaviti, teško nas je čuvati.

Igrao si kao na kompjuterskoj igrici u poslednjim minutima! Ubio si ih! To su bile reči jednog grčkog novinara koji je postavljao pitanja, a Bogdanov odgovor je bio.

- Radim naporno svakog dana i verujem. To je ono što je važno za svakog košarkaša.

foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Nisam fokusiran na individualne nagrade. Više bih voleo da neko od mojih saigrača dobije MVP nagradu, a ja da uzmem zlato.

Interesantna je bila situacija pred kraj meča kada je Bogdanović imao kratak razgovor sa Švedom, pa je sve zanimalo šta su rekli jedan drugom.

- Šved mi je rekao da sam lud, a ja sam mu rekao da pogleda listu strelaca "Luđi si od mene".

BONUS VIDEO: Bože pravde pred duel sa Rusima

(S. M. S. - specijalni izveštač Espresa sa EP u košarci)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.