UBO TAČNO GDE BOLI: Do sada mu nisu dozvoljavali da uđe u Hrvatsku, ali posle ove izjave Guroviću će biti zabranjeno i da je preleti!
Foto: AP/Saša Pavlić Koky

problem je u nečem drugom

UBO TAČNO GDE BOLI: Do sada mu nisu dozvoljavali da uđe u Hrvatsku, ali posle ove izjave Guroviću će biti zabranjeno i da je preleti!

Bivši reprezentativac je istakao da nema nikakvog "prokletstva" i da je srž problema hrvatske košarke u nečem drugom

Objavljeno: 19:10h

Posle mečeva osmine finala jedna od glavnih tema na Eurobasketu jeste prelaka eliminacija Hrvatske od Rusije.

HIDO TURKOGLU: Pokazaće Bogdan Bogdanović Amerikancima ko je on! (VIDEO)

Daleko od toga da ruska reprezentacija nije dobar tim, svakako sličnog kvaliteta kao i hrvatska, ali se ipak očekivalo da bi "vatreni" mogli da urade mnogo više na ovom šampionatu "starog kontinenta".

Pazite na uznemirujući sadržaj, jer smo budale: Hrvati gaze po svojim košarkašima bez milosti! (FOTO)

foto: AP

Tako su barem nagoveštavali tokom takmičenja u grupi, ali opet se javila njihova stara boljka, a to je čim se dođe od onih bitnih mečeva, oni nestanu, a upravo o tome je govorio za "Sportklub" Milan Gurović.

NEĆU VIŠE DA PRIČAM: Šarić puk'o pred novinarima, čim su mu pomenuli Srbiju! Okrenuo se i otišao!

- Hrvati su neprijatno iznenađenje, očekivao sam da će pružiti jači otpor reprezentaciji Rusije. Mislio sam da mogu da se nose sa njima, ali početkom treće četvrtine potpuno su se predali iz apsolutno nepoznatog razloga. To se lepo videlo po njihovom ponašanju na terenu i po nivou zalaganja, kao da nisu bili isti igrači - ispričao je Gurović i objasnio šta je tu glavni problem.

foto: Saša Pavlić Koky

SAŠA DANILOVIĆ: Bogdan mi je kao sin! Podseća na mene u svemu!

- Svi govore o tom silasku sa postolja pre 22 godine, ali naravno da njihovi neuspesi nemaju nikakve veze sa time. To je pitanje mentaliteta - svaka im čast za vaterpolo, rukomet i fudbal, ali u košarci nemaju mentalitet kao što ga ima Srbija. Nisu košarkaška nacija - imaju mnogo dobrih pojedinaca, ali nešto ne funkcioniše kada se skupe i kada treba da igraju zajedno. To je očigledno i to je tako već dugi niz godina, vidi se da ne postoji hemija - zaključio je on za "Sport klub".

ZNAM KAKO DA IGRAMO: Hrvati razapinju Aca Petrovića zbog izjave pre meča s Rusima! Ne znaju da li da se smeju ili plaču od muke!

BONUS VIDEO: Mačvan posle utakmice sa Mađarskom

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.