Mačvan zagrmeo posle Mađarske! Ljut sam i nezadovoljan! (FOTO)
Foto: Espreso

realno

Mačvan zagrmeo posle Mađarske! Ljut sam i nezadovoljan! (FOTO)

Besan i na sebe i na saigrače!

Objavljeno: 17:54h

Kapiten nije zadovoljan!

Iako je Srbija uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva, igra nikako nije zadovoljila.

Takvog mišljenja je bio i Milan Mačvan koji je rekao da je ljut i nezadovoljan!

KAKVA GOSPODA! Kumare došle da bodre Saletove "orlove" u Istanbulu! (FOTO)

- Ne znam iskreno šta je razlog ovakvoj igri, ja sam tu prednjačio sa svojom lošom energijom, zato to već protiv Italije mora da se promeni. Samo sa energijom i dobrom odbranom možemo da se takmičimo i dobijemo meč - počeo je Mačvan i nastavio:

- Nismo imali dovoljno energije, mislili smo da će Mađarska sama da se pobedi. To je najveća moguća greška, jer su sačinjeni od dobrih igrača – Hanga je bio vodeći igrač u Baskoniji, njih nekoliko igra u Evrokupu. Jesam nezadovoljan i ljut sam. Pre svega na sebe, a nezadovoljno jer nismo pokazali ono što je trebalo da pokažemo. Nije lep uvod u četvrtfinale. Biće ovo dobra škola za nas, ali i upozorenje. Prvo za mene, pa i sve ostale

Naredni rival Srbije biće Italija, reprezentacija koju Mačvan i te kako dobro poznaje.

- Znam ih, ako ih pustiš da se razigraju, onda su najtalentovanija ekipa u Evropi. Igraju sa dosta finti, dobri su šuteri, raširiće teren. Mora da bude jaka bitka svih 40 minuta, to je ono što nas krasi, a samo tako možemo da igramo u sredu. Belineli i Datome su odlični šuteri, Meli kreira igru i praktično je njihov organizator igre. Poštujemo ih, igrali smo protiv njih na Akropolis kupu i bilo je jako teško. Očekujemo veliku borbu“, zastao je Mačvan kako bi istakao:

- Nalazimo se tačno tamo gde želimo. Još 40 minuta velike borbe deli nas od ulaska u bitku za medalju. Uradićemo sve što možemo da to ispunimo“.

Koliko je prednost ili mana što smo već igrali protiv njih na Akropolis kupu u Atini?

- Ne može mnogo toga da se sakrije. Kako oni skautiraju nas, tako i mi gledamo njih. To sve uradi kroz pet-šest utakmica. Jednostavno, ko bude spremniji i imao veću želju, a niko ne sme da ima veću želju od nas, biće pobednik.

BONUS VIDEO: Bobi pred Mađarsku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.