SADA JE SVE JASNO! Krstić objasnio SKANDALOZAN NAČIN na koji NBA klubovi brane igračima da igraju za reprezentaciju! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

HVALA, ŠONE!!!

SADA JE SVE JASNO! Krstić objasnio SKANDALOZAN NAČIN na koji NBA klubovi brane igračima da igraju za reprezentaciju! (VIDEO)

I njega su probali da "odrade" na tu foru, ali nisu uspeli... Jer, ipak je to Nenad Krstić KAPITEN!!!

Objavljeno:

Otkazi su ovog leta desetkovali "orlove", koji znatno oslabljeni igraju na Evropskom prvenstvu. I dok je većina igrača otpala zbog povreda, slučaj Nikole Jokića i dalje "boli".

Košarkaš Denvera je presekao i odlučio da ne igra za reprezentaciju ovog leta kako bi radio na sebi, a javna je tajna da su ga ka toj odluci "pogurali" Nagetsi.

PUČE BOMBA SA OSTRVA! Premijerligaš dolazi po Zvezdinu vedetu! (VIDEO)

- Ja u suštini nisam imao tih problema. Tokom reprezentativne karijere sam u NBA imao dve ekipe - Nju Džersi i Oklahomu. Boston ne računam jer sam tamo bio šest meseci - rekao je Krstić za Sport klub.

foto: Saša Pavlić Koky

On je istakao da je u Netsima bilo malo problema kada je trebalo da obuče dres sa državnim grbom.

OVI AMERI SU STVARNO ZA POTPALU! Novi saigrač javno pljuvao Teodosića iz najglupljeg razloga koji smo ikada čuli!

- Imao sam malo problema sa Nju Džersijem, kao što sada ima Jokić. Bio sam u sličnoj situaciji, razvijao sam se dobro, igrao dobro, bio mlad... Ja sam ljudima u klubu stavio do znanja da ću više napredovati ako igram za reprezentaciju - istakao je Krstić i dodao:

foto: Dado Đilas

- Jesu sugerisali, pogotovo u Nju Džersiju su sugerisali da ne igram. U Oklahomi sam već bio iskusan igrač i oni su smatrali da ću se najbolje spremiti ako igramza reprezentaciju. Jedne godine nisam igrao za reprezentaciju, 2006. godina je bila, ali to nije bilo samo u vezi sa igranjem ili neigranjem. Bile su neke druge priče, pa sam odlučio da ne igram - naglasio je bivši reprezentativac.

Uštinućete se tri puta misleći da sanjate! Da li je realno da je ovaj reprezentativac Srbije drugi trojkaš Eurobasketa?! (FOTO) (VIDEO)

Nekadašnji kapiten "orlova" je na kraju objasnio je kako izgleda kada klub stavlja do znanja igraču da ne treba da igra za reprezentaciju.

- Ono što ja znam, klub neće reći "Ej, nemoj da igraš", već "Možda je bolje da ne igraš", "Morali bismo da radimo na ovome", "Treda da radiš na sebi", neku takvu frazu će upotrebiti - zaključio je Krstić.

Ceo video ovog intervjua pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.