Marjanović i Bogdanović su složni oko jedne stvari posle poraza od Rusije! (FOTO)
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

mora se tako

Marjanović i Bogdanović su složni oko jedne stvari posle poraza od Rusije! (FOTO)

Asovi su se složili - moraju se izvući pouke posle ovog poraza ako želimo uspeh na ovogodišnjem Eurobasketu

Objavljeno:

Košarkaši Srbije Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović složni su u oceni da treba izvući pouke iz poraza od Rusije u drugom kolu Evropskog prvenstva.

BEZ ODGOVORA NA RUSKE HAUBICE: Rusi nas izrešetali trojkama, previše šansi smo propustili! (FOTO)

- Ako naučimo nešto iz ovog poraza, to će nam više značiti. Opet smo loše ušli u utakmicu... Kada se izgubi u grupnoj fazi, nije strašno. Moramo da ispravimo greške za nastavak takmičenja - rekao je Bogdanović novinarima u Istanbulu.

Ovo nismo mi! Đorđević je imao mnogo zamerki posle poraza od Rusije! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je u Istanbulu od Rusije sa 72:75 (21:18, 17:22, 13:18, 21:17) u drugom kolu Grupe D Evropskog prvenstva.

- Mislim da je utakmica bila dobra, ali smo i mi i oni bili nervozni, pravilo se dosta grešaka. Kao što sam rekao, iz poraza se najbolje uči. Mislim da smo malo nervozniji bili zbog pritiska i borbe za prvo mesto u grupi - rekao je on.

Centar Srbije Boban Marjanović složio se sa saigračem iz reprezentacije i ocenio da će igra biti bolja kada se isprave greške.

foto: Printscreen/RTS1

- Utakmica je stvarno bila teška. Mislim da smo imali više grešaka nego što su oni napravili, dosta otvorenih šuteva smo im ostavili. Gledaćemo da ispravimo greške, posle čega bi trebalo da nam bude lakše - rekao je Marjanović.

Srbija će nakon dana pauze, u ponedeljak igrati protiv domaćina Turske.

- Verujem da ćemo u ponedeljak igrati bolje. Uvek je najteže protiv domaćina. Siguran sam da će protiv nas biti puna hala. očekujem dobru atmosferu, što zahteva od naš bolju komunikaciju na parketu - rekao je Bogdanović.

foto: Fonet

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić ocenio je da Rusija zasluženo pobedila.

- Bitna utakmica i iz nekog razloga bili smo nervozni od samog početka. Promašena su mnoga bacanja, ja prvi, a potom i još nekoliko igrača. Kada se sve sabere mislim da smo zasluženo poraženi. Sledi još teža i još važnija utakmica, protiv domaćina... Imamo dan odmora i taman prilika da se lepo pripremimo za taj meč - rekao je Lučić.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.