Đorđević: Nije bilo nikakvog pritiska, vodim najboljih 12 koji žele, a mogu da igraju! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Srećno, Sale!!!

Đorđević: Nije bilo nikakvog pritiska, vodim najboljih 12 koji žele, a mogu da igraju! (VIDEO)

Nadamo se da će i na parketu dokazati da su najbolji... Najbolji u Evropi!

Objavljeno:

Aleksandar Đorđević se obratio srpskoj košarkaškoj javnosti posle saopštavanja spiska za Eurobasket, koji će Srbija igrati u Istanbulu.

Sale Đorđević objavio konačan spisak reprezentacije za Eurobasket! (FOTO)

- Pripreme smo odradili fenomenalno. Čestitam svakom od igrača na mestu u reprezentaciji i idemo kao jedna jaka celina momaka, kao dobra ekipa, koja će tražiti svoju šansu.

Sedmorica nedostaju iz finala iz Rija. Plus Bjelica.

GOTOVO! Pao još jedan potpis u Partizanu! I to onaj koji se najviše čekao... (VIDEO)

- Ja vodim 12 najboljih igrača koji u ovom trenutku žele da igraju za reprezentaciju, a nisu povređeni. Naša dužnost, ali i velika želja je da idemo na medalju. To ćemo, budite sigurni, i uraditi - istakao je Đorđević.

Na pitanje novinara da li oseća da je malo splasnuo pritisak koji se sve više gomilao prethodnih 15, 20 dana, Đorđević je odbrusio:

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

- Ne, nije bilo nikakvog pritiska ni na kome. Ukoliko je to za vas pritisak, za nas sigurno nije. Zato se i bavimo ovim poslom kojim se bavimo, na način na koji se bavimo. Bez tog pritiska ostvarivanje ciljeva nije moguće, to je pozitivna stvar za vrhunske sportiste na ovom nivou. Mislim da je to u nama, u načinu na koji ćemo predstaviti Srbiju na Evropskom prvenstvu.

SAD ĆE GA GROBARI VOLETI JOŠ VIŠE: Mitrogol poručio ko je idealna zamena za Đurđevića! (FOTO) (VIDEO)

Upitan koje utakmice su mu najvažnije na ovom prvenstvu, nije mogao, a ni želeo da se odluči. Ovoga puta odgovorio je više nego diplomatski.

- Svaka utakmica mora da se igra na pobedu. Ne postoji manje važna. U grupi su te prve dve utakmice vrlo bitne i teške, jer svi dolaze sa maksimalnim ambicijama. Na nama je da gledamo u naš tanjir, kao što smo gledali i do sada. Imamo dobru hemiju u ekipi, koja se, mislim, videla u ovim pripremnim utakmicama.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.