URNEBESNO OBJAŠNJENJE: U petorci s Teom i Bogdanom mogu da budu stolica, spomenik i drvo, a Srbija će i dalje biti favorit za zlato! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

da znate koliko su jaki

URNEBESNO OBJAŠNJENJE: U petorci s Teom i Bogdanom mogu da budu stolica, spomenik i drvo, a Srbija će i dalje biti favorit za zlato! (FOTO)

FIBA je prilično slikovito objasnila snagu našeg nacionalnog tima

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije se suočila sa problemima i odsustvom nekh od najvažnijih igrača za Eurobasket.

Međutim, FIBA i dalje smatra da je naš nacionalni tim izuzetno jak i da je među favoritima za pobedničko postolje na predstojećem Evropskom prvenstvu, iako u prvom redu neće imati Nikolu Jokića i Nemanju Bjelicu.

Zato su "Orlove" svrstali na drugo mesto favorita za zlatnu medalju, odmah posle aktuelnih prvaka "starog kontinenta" Španaca, a sve su objasnili zanimljivim postom na svom sajtu.

- Čak i bez Jokića, Srbija ima dovoljno kvaliteta da se suprotstavi ostatku Evrope. U petorci sa Teodosićem, Bogdanovićem, spomenikom, stolicom i drvetom Srbija je ponovo favorit za pobedničko postolje. Najbolje plasirana evropska reprezentacija u Riju - piše u objašnjenju.

Naš nacionalni tim igraće u grupi sa Turskom, Velikom Britanijom, Letonijom, Rusijom i Belgijom i grupnu fazu i završnicu igraće u Istanbulu.

Evropsko prvenstvo počinjre 31. avgusta i trajaće do 17. septembra.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.