SPREMAN DA GRIZE U REPREZENTACIJI: Već sad znamo koji igrač će najspremniji stići kod Đorđevića na pripreme!
Foto: Dado Đilas

poruka je jasna

SPREMAN DA GRIZE U REPREZENTACIJI: Već sad znamo koji igrač će najspremniji stići kod Đorđevića na pripreme!

Zna šta može da očekuje od njega

Objavljeno:

Nekoliko poslednjih godina se govorilo o tome, a zvezdaška javnost se pitala kada će selektor Aleksandar Saša Đorđević pozvati Branka Lazića u reprezentaciju Srbije.

I taj pozic je konačno stigao, posle verovatno najbolje sezone u njegovoj karijeri. Sada već iskusni evroligaški košarkaš je kupio javnost svojom borbenošću, strašću, požrtvovanošću i igrom u odbrani.

foto: Saša Pavlić Koky

- Iznenađenje sigurno da nije bilo, mnogo dugo se pričalo o tome. Iskren da budem, i ja sam pao pod taj uticaj tih priča i očekivao da ću biti na spisku. Ipak, kada se to i dogodilo, bio sam presrećan. Sam taj poziv predstavlja jednu od najvećih nagrada za sve ove godine truda, rada, odricanja i svega ostalog - rekao je Lazić za "Žurnal".

On je već obavio razgovor sa selektorom u kome su jedan drugome predočili šta očekuju na pripremama.

foto: Filip Plavčić

- Objasnio mi je razloge zbog kojih se odlučio za mene i poručio da očekuje da isto te kvalitete pokažem u reprezentaciji. Svi dobro znaju šta su moji najjači aduti i zbog njih sam i dobio poziv. A, to su energija, odbrana, agresivnost…

Lazić je poznat kao jedan od fizički najspremnijih košarkaša u Evropi, tako će biti i na početku priprema reprezentacije.

foto: Saša Pavlić Koky

- Trening praktično nisam ni prekidao. I na moru ću nastaviti sa tom praksom. Cilj mi je da do 20. jula i početka priprema budem što bolje spreman - rekao je on.

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.