JOKIĆ DONEO ODLUKU: Saopštio je Đorđeviću da li će igrati na Eurobasketu!
Foto: Dado Đilas

Čeka se samo zvanična potvrda

JOKIĆ DONEO ODLUKU: Saopštio je Đorđeviću da li će igrati na Eurobasketu!

Posle meseci spekulacija poznato je da li će srpski centar igrati na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 09:50h

Nikola Jokić je doneo odluku o tome da li će igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Eurobasketu i ona glasi - NEĆU IGRATI!

NIKOLA SAD NAPADA NBA TITULU! Jokić dobio saigrača iz snova za 90 miliona dolara! (VIDEO)

Kako saznaje "Sportski žurnal" fantastični centar je razgovarao sa selektorom Aleksandrom Sašom Đorđevićem i saopštio mu da je ipak odlučio da ovog leta preskoči reprezentativnu akciju.

foto: Saša Pavlić Koky

Pritisak pod kojim je bio, ponajviše od svog kluba Denvera, koji mu nije zabranio da igra za nacionalni tim, već samo "savetovao" da ovo leto posveti sebi, urodio je plodom.

Mnogo se spekulisalo oko toga da li će podleći pritisku ili ne, a ovakav ishod je još pre izvesnog vremena predvideo i njegov menadžer Miško Ražnatović, koji je tada izneo da će ovo leto biti najvažnije u njegovoj karijeri i da će posle toga stalno biti dostupan za srpsku reprezentaciju.

foto: Fonetap

Nikola Jokić se i dalje nije zvanično oglasio i tome, ali s obzirom da uskoro sledi skraćivanje spiska sa 25 na 18 igrača za očekivati je da on ne bude među onima koji su predviđeni da započnu pripreme 20. jula.

Nema sumnje da srpska selekcija značajno gubi njegovim odsustvom, iako se očekuje da napadne najviši plasman, što će biti veoma teško pre svega jer ostale selekcije dolaze u najjačim sastavima.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.