GLAVNI TRENER DENVERA STIŽE U SRBIJU: Jokić ga sa braćom vodi na dva mesta, a jednog se plaši!
Foto: Reuters

Pazi na svoje igrače

GLAVNI TRENER DENVERA STIŽE U SRBIJU: Jokić ga sa braćom vodi na dva mesta, a jednog se plaši!

Majkl Meloun dolazi u Sombor da se druži sa svojim ljubimcem i njegovom porodicom, a ići će i u lov sa njegovom braćom

Objavljeno: 10:29h

Nikola Jokić je oduševio prethodne sezone u NBA, sada je igrač oko koga Denver pravi tim, a koliko ga cene i poštuju govori i sledeća informacija.

Glavni trener Nagetsa, Majkl Meloun, stiže u Srbiju, u Sombor samo zbog našeg reprezentativca. On je to otkrio u intervjuu za radio stanicu "Altitude Sports 950".

foto: AP

- Idem u Sombor, Nikolin rodni grad. Stižem tamo u subotu. Biću neko vreme u Srbiji, provešću ga sa Nikolom, njegovom braćom, ići ćemo u lov. Nikola ima svog konja, želi da ga vidim kako se trka. Ne mogu da dočekam da stignem u Sombor i provedem neko vreme sa njim i njegovom porodicom. Malo sam nervozan što se tiče lova, pošto osećam da ću ja biti onaj kojeg će loviti - ispričao je Meloun.

foto: AP

Inače, Meloun spada u red onih trenera koji vole i tokom pauze da posećuju svoje igrače, gledaju kako rade i treniraju pre početka pripremnog kampa, pa je tako prošle godine bio u Bosni i Hercegovini u poseti Jusufu Nurkiću, koji je u međuvremenu trejdovan u Portland.

Čitava Srbija je okupirana time da li će se Jokić odazvati pozicu Aleksandra Đorđevića i igrati za reprezentaciju ovog leta. Meloun nije govorio na tu temu.

- Kada se sezona završila, razgovarali smo nasamo, a potom sam se sastao sa njegovom braćom, pošto oni odlično paze na Nikolu. I oni žele da bude najbolji košarkaš koji bi mogao da bude. Ali, rekao sam Nikoli da tokom leta mora da radi na svom telu, mora da bude jači i da se izbori sa jačim igračima u NBA ligi. I ono što je još važnije, mora da kontroliše svoje emocije. Rekao sam mu: "Ti si beba, kada nije po tvome, praviš glup faul, pa tehničku grešku ili promašiš" - ispričao je Meloun.

Ipak, njegovo dolazak u Srbiji, ne uliva baš puno nade navijačima da će sjajni centar biti na raspolaganju nacionalnom timu za Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.