SVAKI SRBIN GA JE DOBRO RAZUMEO: Poceko progovorio i na srpskom, pogledajte šta je rekao! (VIDEO)
Đanmarko Poceko, Foto: Starsport©

KAKAV LIK

SVAKI SRBIN GA JE DOBRO RAZUMEO: Poceko progovorio i na srpskom, pogledajte šta je rekao! (VIDEO)

Počeo sam da igram košarku kao najniži

Objavljeno:

Selektor Italije Đanmarko Poceko uvek privlači pažnju svojom energijom i harizmom, a tako je bilo i nakon velike pobede nad Srbijom.

Ključan momenat osmine finala Evrobasketa bilo je upravo njegovo isključenje, nakon čega su njegovi igrači zaigrali mnogo bolje i izrešetali koš Srbije.

Prednjačio je Marko Spisu, koji je postigao 22 poena na 7/11 iz igre, uz čak šest pogođenih trojki.Uz to je dodao četiri skoka, šest asistencija i dve ukradene lopte, dok nije izgubio nijednu za indeks korisnosti do 29 – najveći u svom timu.

gOno što je najzanimljivije je da Spisu na pet utakmicarupne faze Evrobasketa nije dao ukupno poena koliko samo protiv "orlova".

Protiv Estonije je šutirao 0/5, Grcima je dao pet, a Ukrajincima 11 poena, da bi zatim protiv Hrvatske (3p) i Britanije (0p) šutnuo ukupno četiri puta.

Za Spisua u domovini smatraju da je prenizak, a Poceko je govorio upravo o tome posle najbolje partije u karijeri, a pritom je na kraju sočno opsovao na čistom srpskom jeziku.

- Svi u Italiji kažu da je prenizak. Počeo sam da igram košarku kao najniži u razredu. Svi su me pitali šta radim, a ja sam im rekao da igram košarku. Svi su se smejali. Šta mislite, da ne ubacujem Marka zato što je prenizak?. Aj u pi**u materinu - zaključio je selektor Italije uz osmeh.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.