RAZGOVARAO SAM SA JOKIĆEM: Dragić otkrio šta mu je MVP NBA lige rekao o reprezentaciji Srbije!
Goran Dragić, Foto: Profimedia

Pronašao vreme

RAZGOVARAO SAM SA JOKIĆEM: Dragić otkrio šta mu je MVP NBA lige rekao o reprezentaciji Srbije!

Za kraj pitanje o srpskim pesmama

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u četvrtfinale Evrobasketa na malo teži način nego što se to očekivalo, bilo je neizvesno do početka poslednje četvrtine, ali je na kraju kvalitet evropskih šampiona izašao na videlo.

Povukao je Dragić i paralelu sa 2017. godinom kada je Slovenija postala šampion Evrope i objasnio razliku između te i ove ekipe.

- Mislim da smo 2017. imali totalno drugačiji tim, Luka je imao 18 godina, ja 31, imali smo Entonija Rendolfa i Gašpera Vidmra, bili smo dosta jači pod košem. Sada i drugačije igramo, malo brže, sa više šuteva spolja. Takođe je tu i drugi trener treba sve ukomponovati i napraviti hemiju, ali mislim da imamo šanse, imamo dobre igrače, koji se slažu između sobom i to je najbitnije.

Otkrio je iskusni bek da je pričao sa Nikolom Jokićem, ali je ocenio i da će utakmica Srbije i Italije (nedelja, 18h) biti veoma zanimljiva.

- Pričali smo u hotelu malo, bili smo na kafici, on mi je rekao da niste imali nikakvih problema u grupi. Nama je bilo malo drugačije, mi smo bili u grupi smrti, svaka utakmica je bila na nož. Vaša utakmica sa Italijom će biti zanimljiva.

Za kraj pitanje o srpskim pesmama, odnosno s kojom bi proslavili eventualno osvajanje šampionata, na šta je Dragić odgovorio sa osmehom.

- Pa, zna se, znate vi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.