JUSUF NURKIĆ OGORČEN! Izvređao Srbiju, MRZI JE IZ DNA DUŠE
Jusuf Nurkić je završio takmičenje u Eurobasketu, Foto: EPA/Sascha Steinbach

animozitet je vidan!

JUSUF NURKIĆ OGORČEN! Izvređao Srbiju, MRZI JE IZ DNA DUŠE

"Kod nas je uvek dobro ili zlo, nema između"

Objavljeno:

Neslavno je završila Bosna i Hercegovina na Eurobasketu pošto je poražena od Litvanije u meču koji je mogao da ih odvede u nokaut fazu.

O svemu je za medije u BiH nakon poraza govorio Jusuf Nurkić, koji se dotakao svega i svačega u svom govoru “za pamćenje”.

1 / 8 Foto: Profimedia

– Kod nas je uvek dobro ili zlo, nema između, ponosan sam na momke, trenere, stručni štab. Kakve su turbulencije, ovo je impozantno, ponosan sam na njih, čestitam svima koji su učestvovali, dali smo maksimum i Bosna i Hercegovina može biti ponosna – rekao je Nurkić.

Veoma brzo centar je osuo paljbu po KS BiH.

BOSNA ĆE IGRATI NA EVROBASKETU: Nurkić i drugari će se boriti za medalju!

– Šta imamo? Imamo li ljude koji vode to? Dobijamo trenera 10 dana pre prvenstva. Puno toga je pre sporta, sport je najlakši, ko god izađe daje maksimum i više od maksimuma. Momci su napravili strašne stvari u ovih mesec dana.

Potom je odlučio da komentariše aktuelne izbore BiH, a pored toga još jednom je pokazao koliko mrzi Srbe, te nije hteo ni ime našeg naroda da spomene.

BOGDANOVIĆ IZDOMINIRAO NA GALINARIJEVOJ SVADBI! Šmekerica stil, a jedna fotka je posebno oduševila fanove! (FOTO)

– Idemo dalje, radićemo svoje, nadam se da ćete i vi napraviti svoje glasovima, da imamo zemlju koja voli BiH, da se narod oseća Bosancima i Hercegovcima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno. I nadam se da ćemo napraviti promene. Znate kako funkcioniše kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem. Dajte meni predsednika Saveza, i direktora, i Upravni odbor i BiH više nikada neće imati problema ni s pripremama, ni s hotelima, ni s hranom. Ako možete to, ja sam spreman preuzeti sve funkcije, ako je do mene. Pokušao sam, više sam izgubio nego što sam dobio… Bolje ne počinjati, super je sve završeno.

– Što sve vredi ako četiri igrača spavaju u jednom krevetu, ako jednom ne rešimo prioritete? Ljudi, moramo shvatiti da je reprezentacija iznad svega, sportistima se moraju osigurati najbolji uslovi. Drugačije nećemo napredovati. Možemo napraviti eventualno čudo, jer je ovo bilo čudo, a ovih 12 momaka su dali svoj maksimum. Stvarno ne mogu nikome ništa zameriti.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.