NURKIĆ BESAN POSLE NEUSPEHA NA EUROBASKETU: Da li FIBA želi Bosnu i Hercegovinu u drugom krugu!
Jusuf Nurkić, Foto: EPA/Sascha Steinbach

šta je hteo da kaže

NURKIĆ BESAN POSLE NEUSPEHA NA EUROBASKETU: Da li FIBA želi Bosnu i Hercegovinu u drugom krugu!

Nije sve ni do sportske sreće

Objavljeno:

Centar Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić istakao je da su on i saigrači dali sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u drugi krug Evrobasketa.

BiH je porazom od Litvanije ispala iz "grupe" smrti", uprkos skoru 2-3 i odličnim izdanjima protiv favorizovanih rivala.

- Čestitam Litvaniji. Žao mi je što nismo imali respekt (sudija, prim. aut), mislim da smo zaslužili malo više u ovih par utakmica. Neću da se žalim na suđenje, da je to najveći krivac. Dali smo sve od sebe, u to budite sigurni. Imali smo svoje šanse u ove dve utakmice, momcima čestitam i uradili smo najbolje što smo mogli u ovim momentima - rekao je Nurkić.

- Nisam razočaran, šta smo sve prošli. Trenera smo dobili dve sedmice pre početka, nije realno očekivati više. Očekivanja u našoj državi nikada ne manjka, uvek smo pokušali sve da damo od sebe, ali nemam šta da zamerim ni sebi ni selektoru -

Bosna i Hercegovina je imala dve pobede, od čega jednu protiv aktuelnog šampiona Slovenije, ali to nije bilo dovoljno za prolaz.

- Nije sve ni do sportske sreće, ima i do kriterijuma. Da li FIBA želi Bosnu i Hercegovinu u drugom krugu? Nekad imate sve posloženo, a ne ide. Dali smo svoj maksimum, u to sam siguran, ali idemo dalje i moramo da napravimo sve, da imamo Saveze u svim sportovima i onda možemo da se nadamo nekom većem rezultatu - podvukao je Nurkić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.