SMEŠNA SITUACIJA! Zanimljiva polemika Šarenca i Pešića na konferenciji za novinare!
Slobodan Šarenac i Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

IMAO JE SPREMAN ODGOVOR!

SMEŠNA SITUACIJA! Zanimljiva polemika Šarenca i Pešića na konferenciji za novinare!

Košarkaška reprezentacija Srbije u trećem kolu šampionata Evrope igra protiv Finske

Objavljeno: 18:36h

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras se sastaje od 21.00 čas u trećem kolu grupne faze sa selekcijom Finske, koja će predstavljati možda i najteži izazov za Orlove u dosadašnjem toku Eurobasketa.

Selektor Svetislav Pešić je kasno sinoć u miks-zoni "O2 Arene" napravio mini-konferenciju za medije na kojoj je između ostalog govorio o dolasku Nikole Milutinova, koji je jutros stigao u Prag, a imao je zanimljivu polemiku sa komentatorom, Slobodanom Šarencem.

- Biće zanimljiv vaš duel sa selekorom Finske. On kad se rodio vi ste već trenirali, čovek koji ima pet zlatnih medalja kao i vi, Kup Koraća, na koga da se kladimo - mladost ili iskustvo? - pitao je Šarenac, a selektor mu je odgovorio:

1 / 3 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Slušaj, iskustvo nije kvalitet ako ne znaš da ga iskoristiš. Ono postaje kvalitet kada znaš da ga iskoristiš, to važi i za tebe. I ti si iskusan u svom poslu, da li dovoljno koristiš to iskustvo, drugi treba da kažu, ne bih ja ocenjivao medije i novinare. To nije moj posao - odmah je spreman odgovor imao selektor Svetislav Pešić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.