Mažić ne može da prežali što ne sudi finale Evropskog prvenstva!
Foto: Reuters

šteta velika

Mažić ne može da prežali što ne sudi finale Evropskog prvenstva!

UEFA je birala između Mažića, Vuktora Kašaija i Martka Klatenburga i na kraju dodelial poverenje Englezu, koji je ove godine već sudio finale Lige šampiona između Reala i Atletika
Objavljeno:

Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić izjavio je danas da mu je žao što neće suditi finale šampionata Evrope između Francuske i Portugalije, ali da je velika stvar što se njegov tim našao u najužoj konkurenciji za najvažnijni meč.

UEFA je birala između Mažića, Vuktora Kašaija i Martka Klatenburga i na kraju dodelial poverenje Englezu, koji je ove godine već sudio finale Lige šampiona između Reala i Atletika.

- Svaki od tri tima koji se našao u najužem izboru imao je želje i kalkulacije pred polufinalne duele i na tom talasu smo prihvatili činjenicu da srpske zastave neće biti u finalu. Da li nam je žao, jeste, ali moram biti do kraja iskren i reći da je velika stvar što smo ostali gotovo do poslednjeg dana takmičenje - rekao je Mažić za sajt FSS-a.

Prema njegovim rečima, iz Sudijske komisje UEFA dobili su mnogo pohvala.

- Obavili smo razgovore sa pojedinim članovima Sudijske komisije UEFA i saopšteno nam je da smo kvalitetno obavljenim poslom zaslužili da se nađemo u konkurenciji za poslednji meč na šampionatu. Verovao sam u takav epilog, jer sam imao odličnu saradnju sa kolegama. Na fizičkom i psihološkom planu bili smo spremni za jako takmičenje - istakao je Mažić i konstatovao da je dobro što je srpski fudbal bio prisutan u Francuskoj, pa bilo to i kroz suđenje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.