Selektor Hrvatske: Portugal bi trebalo da nas se plaši!
Foto: Reuters

mnogo su jaki

Selektor Hrvatske: Portugal bi trebalo da nas se plaši!

Hrvatska će sastati sa Portugalom u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj
Objavljeno: 09:17h

Selektor Hrvatske Ante Čačić rekao je da njegovi fudbaleri gaje ambicije da "naprave nešto" i da ih se naredni protivnik Portugal s razlogom plaši. - Po igri koju je Portugal pokazao u grupi, rezultati koje je ostvario nisu realni. Dominirao je u svakoj utakmici, nizao je prilike, ali sutra neće tako igrati. Oni nas se plaše i to s razlogom. Moramo da se držimo svoje igre - prenela je "Hina" reči Čačića sa konferencije za novinare. Hrvatska će sastati sa Portugalom u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj.

foto: Reuters
Čačić je naveo da će ključ biti zaustaviti to da Portugal igra na način na koji to najviše odgovaraKristijanu Ronaldu i Naniju. - Moramo tako da se postavimo da limitiramo suparnika. Ne smemo da dozvolimo da Portugal razvije igru koja najviše odgovara Ronaldu i Naniju - dodao je on. Upitan ko će biti favorit, selektor Hrvatske je rekao da je to "nezgodno pitanje" i da favorita nema.
foto: Reuters
Na pitanje da li je priželjkivao lakšeg rivala s obzirom na to da je hrvatska reprezentacija osvojila prvo mesto u grupi, Čačić je kazao da na Evropskom prvenstvu nema lakih protivnika. - Teško je reći da ovde ima laganih suparnika. Na prvenstvu je bilo dosta iznenadjenja. Ne mogu uticati na žreb i time se nisam zamarao - naveo je Čačić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.