7 knjiga koje svaki fudbalski fanatik mora da pročita! (FOTO)

GASITE TV, OSETITE PAPIR!

7 knjiga koje svaki fudbalski fanatik mora da pročita! (FOTO)

Nešto je potrebno da vas "odlepi" od televizora i skrene pažnju zbog euforije pred EURO u Francuskoj
Objavljeno: 22:32h
Fudbalska sezona u Evropi polako se završava, ulazimo u "foto finiš", a pored iznenađenja na terenima širom Starog kontinenta, nešto će morati da vas opusti
Ne samo što su Olimpijske igre, već je ono što zanima svakog fudbalskog fanatika - EURO u Francuskoj!
Zbog toga smo rešili da se prisetimo koje su to knjige koje svaki ljubitelj mora da pročita. 1. "The Miracle of Castel Di Sangro" - "Čudo Kastel di Sangra"
Pre 20 godina u malom selu u Italiji dogodilo se čudo kada se tamošnji klub Kastel di Sangro 2. "The Nowhere Men" - Priča o tome kako je otkriven Rahim Sterling
Mnogi navijači ne zanima priča o skautima i kako to funkcioniše a ova knjiga nam
Engleskoj i pratili mlade talente. Tako su uspeli najboljih Premijer lige 3. "A Life Too Short" - "Prekratak život"
Knjiga u kojoj se može naučiti mnogo više od fudbala. Tužna priča o pokojnom Robertu Enkeu 4. "Among the Thugs" - "Među razbojnicima"
"Grin strit huligans" i "Football Factory", ovo je knjiga koja će najbliže Najpreciznije, huliganizam krajem osamdesetih i devedesetih 5. "Soccernomics: Why England Always Lose" - "Fudbalonomija: Zašto Engleska uvek gubi"
Kao što kaže sama knjiga. Nećemo da vam upropastimo doživljaj, ali "Gordi Albion" 6. "Football Against the Enemy" - "Fudbal protiv neprijatelja"
Kada ste domaćin turnira, to mnogo košta. Izgradnja stadiona, popravljanje i Pa, zašto se onda toliko Ova knjiga otkriva neke tajne povodom toga... 7. "Brilliant Orange" - "Briljantno narandžasta"
Govori se o jednim od najboljih igrača svog vremena i holandske reprezentacije - Marku van Bastenu i Denisu Berkampu ukoliko želite da saznate nešto više je šansa.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.