INCIDENT JE KOŠTAO FUDBALSKE KARIJERE! OTVORIO JOJ VRATA PUTOVANJA, LUKSUZA... PUCA OD PROVOKATIVNIH FOTOGRAFIJA!
Madlen Rajt, Foto: instagram/madelene_wright

ŽIVOT PIŠE ROMANE

INCIDENT JE KOŠTAO FUDBALSKE KARIJERE! OTVORIO JOJ VRATA PUTOVANJA, LUKSUZA... PUCA OD PROVOKATIVNIH FOTOGRAFIJA!

Neka vrata se zatvore, ali se prozor uvek otvori, staro je pravilo koje ste sigurno čuli sto puta. Baš tako se desilo i atraktivnoj Madlen Rajt koja je dobila otkaz u ženskom timu Čarltona. Razlog otkaza je ujedno i razlog novog "posla".

Objavljeno:

Dobila je otkaz dobila zbog skandala koji je izazvala, kada se pojavila na naslovnoj strani kako pije šampanjac i oskudno obučena uživa u noćnom izlasku.

1 / 5 Foto: instagram/madelene_wright

Prošle godine je donela odlukud a se prijavi na "Onlyfans" platforu i na svojim golišavim fotkama je do sada zaradila oko pola miliona funti. Više od bilo koje fudbalerke.

- Volela sam Čarlton, svoje trenere i saigračice. Ta odluka me je slomila. Kada se sve to dogodilo, shvatila sam koliko sam ljudi izneverila. Međutim, ono što se desilo otvorilo mi je vrata drugim industrijama. Jedna karijera je završena, ali je druga počela - rekla je Rajtova za "San" i dodala:

- Prve godine sam na "Onlyfan" platformi zaradila pola miliona funti, ne mogu da lažem. Sada putujem i uživam u luksuznim stvarima, a mesečna preplata za moj kanal je 24 funte.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.