VELIKA TRAGEDIJA: Utopio se makedonski rukometaš
Foto: Profimedia

TUGA

VELIKA TRAGEDIJA: Utopio se makedonski rukometaš

Danilovski je prethodno igrao i za skopski Metalurg i bitoljski Pelister, a u reprezentaciji je prošao sve mladje kategorije i nalazio se i na širim spiskovima selektora Danila Brestovca i Kirila Lazarova u senirskoj reprezentaciji

Objavljeno:

Golman Rukometnog kluba "Ohrid" i povremeni reprezentativac Nikola Danilovski (24) pronađen je danas mrtav u Ohridskom jezeru.

Kako su objavili lokalani mediji, Danilovski je nestao sinoć oko 21.00, posle treninga u klubu, a njegovo beživotno telo jutros je pronadjeno u Ohridskom jezeru u blizini turističkog naselja "Lagadin". ; Prema saopštenju ohridske policije, na telu Nikole Danilovskog nisu pronadjeni tragovi nasilja, a razloge smrti će utvrditi istraga. Dodaje se da se ;sinoć vodio kao nestao i za njim su intenzivno tragali policija, suigrači i prijatelji.

Da je Danilovski preminuo potvrdio je i Rukometni klub "Ohrid" na svojoj fejsbuk stranici.

- Poslednji pozdrav Rukometnog kluba 'Ohrid' golmanu Nikoli Danilovskom Džambu. Zauvek ćeš biti jedan od nas! - piše uz njegovu fotografiju.

Zbog smrti Danilovskog odložen je večeračnji meč Superlige "Ohrida" sa "Strugom". Danilovski je prethodno igrao i za skopski Metalurg i bitoljski Pelister, a u reprezentaciji je prošao sve mladje kategorije i nalazio se i na širim spiskovima selektora Danila Brestovca i Kirila Lazarova u senirskoj reprezentaciji.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.