SELEKTOR KOMENTARISAO PROZIVKU GOLMANA PARTIZANA: "On voli da se šali, pa sam to tako i shvatio"
Foto: fss.rs

PRIČAO O BROJNIM TEMAMA

SELEKTOR KOMENTARISAO PROZIVKU GOLMANA PARTIZANA: "On voli da se šali, pa sam to tako i shvatio"

Stojković je govorio i o aktuelnim dešavanjima u Fudbalskom savezu Srbije

Objavljeno: 15:04h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je kratko poziv golmana Partizana Vladimira Stojkovića da isprati partije crno-belih.

Piksi ovaj poziv nije shvatio kao provokaciju, već kao šalu.

- On je još uvek aktivan igrač, je l' tako? Koliko znam jeste... Ma to sam shvatio kao šalu, on voli da se šali, pa sam i to shvatio kao šalu. Nemam šta više od toga da kažem - rekao je Piksi.

Podsetimo, na prošlom spisku selektora nije bilo nijednog fudbalera kluba iz Humske, a najbliži pozivu od igrača Partizana je mladi štoper Svetozar Marković.

Selektor se u izjavi za "Kurir" dotakao i aktuelnih dešavanja u FSS, koji još nema predsednika, ali je tu sada vršilac dužnosti predsednika Marko Pantelić.

- Imamo super komunikaciju I razumevanje. Mada, čini mi se da je vrlo ozbiljno shvatio mesto vd predsednika. Ali dobro, treba biti profesionalan, autoritet. Pantelić ima moju podršku. Dokle god mi se ne meša u posao, tako će biti. Ipak, izbor predsednika FSS ne zavisi od mene. Da li će on izgubiti ono vd i postati zvanično predsednik, ne znam. Ali ako mu nešto znači, ima moju podršku.

Dragan Stojković Piksi
foto: fss.rs

Posle duže vremena spojili ste više dana u Beogradu. Kakav je sada život u prestonici?

- Ja sam oduvek između Pariza i Beograda. Moje adresu su i u Pariz i u Beograd. Jeste, sad sam već nekoliko meseci ovde, pa je dobro je što nosimo ove maske protiv korone, ljudi me teže onda prepoznaju (osmeh)… Šalu na stranu, primećujem pozitivnu reakciju ljudi, pa se pitam šta smo mi to uradili da me ovoliko podržavaju. Ali očito je ljudima malo falilo. A baš zbog toga malo sam i rešio da budem selektor, da napravimo nešto što će se pamtiti.

Svraćate li u zavičaj, u rodni Niš, u ulicu gde ste dobili nadimak Piksi po crtanom junaku Piksi i Diksi? Obišli ste ceo svet - bukvalno, kako danas gledate na Pasi poljanu?

- Kako da ne. Svratim. Volim da odem i vidim se s nekim ljudima. Nisam imao priliku u prethodnom periodu, ali eto sada rado odlazim. Ali opet, lepo je dok se pobeđuje. Pitanje je da l bi smeo i u Niš da odem da smo kojim slučajem izgubili od Azerbejdžana. To je naš mentalitet i ja ga poznajem, upoznao sam ga dok sam obavljao druge funkcije. Ali negativne stvari me zenmaju, zanima me samo poziiva. Tako i razmišljam – istakao je Piksi. Jednom pobednik, uvek pobednik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.