VAJDINA PORUKA OD KOJE SE NAJEŽIŠ: Hvala ti, Nole, za majstorstvo i šampionske rezultate!
Marjan Vajda i Novak Đoković, Foto: EPA/Andreu Dalmau

PORUKA

VAJDINA PORUKA OD KOJE SE NAJEŽIŠ: Hvala ti, Nole, za majstorstvo i šampionske rezultate!

Zahvalio se na Instagramu

Objavljeno:

Trener Novaka Đokovića Marjan Vajda dobio je nagradu ATP za najboljeg trenera, a srpski teniser je poneo titulu povratnika godine.

Slovak se navijačima obratio na društvenim mrežama.

- Trenerska uloga u tenisu je neosporna. Potrebno je da imate snažne liderske sposobnosti, pravi način rukovođenja, izuzetnu radnu etiku i briljantno znanje sporta. Želim da se zahvalim ATP što je ustanovio ovu nagradu is vim trenerima koji su glasali za mene. Cenim svaki glas koji sam dobio - napisao je Vajda na Instagramu.

Osvrnuo se na sve šta je prošao tokom sezone.

- Ova nagrada prevazišla je moja očekivanja, ali u isto vreme, odražava vreme, posvećenost, trud i strpljenje sa igračem na teniskom terenu. Nagradu posvećujem svojoj porodici zbog vremena koje ne provodim sa njima, svom timu sa kojim provodim najviše vremena, Slovačkoj jer je to zemlja koju volim i svim dragim prijateljima i navijačima koji me podržavaju - dodao je.

Za kraj imao je i poruku najboljem teniseru sveta od koje prolaze žmarci.

- Poslednje, ali ne manje važno, veliko hvala Novaku Đokoviću što je moj profesionalni rad dopunio svojim majstorstvom i šampionskim rezultatima na teniskom terenu. Hvala ti mnogo - zaključio je Vajda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.