POTRESNE SCENE JELENE KARLEUŠE SA PORODICOM! (FOTO)
Foto: youtube printscreen/telegraf

ogromna tuga!

POTRESNE SCENE JELENE KARLEUŠE SA PORODICOM! (FOTO)

Jedan detalj na fotografijama posebno kida dušu!

Objavljeno: 22:51h

Iako su on i Divna bili razvedeni, negovali su odnos pun podrške, a zajednički cilj bio im je da uvek budu snaga svojoj ćerki Jeleni.

Otac Jelene Karleuše, Dragan, posetio je Divnin grob na godišnjicu njene smrti 3. marta

1 / 5 Foto: NEVENA MIJUŠKOVIĆ, KURIR, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Tri godine prošlo je od kada je Jelena Karleuša doživela najveći životni udarac. 3. marta 2019. godine napustila ju je njena majka Divna, čiji grob pevačica svakodnevno posećuje.

Na godišnjicu Divnine smrti Jelena je grob posetila u pratnji ćerki Atine i Nike, tetke Danijele, nekoliko najbližih prijatelja, ali i svog oca.

Otac Jelene Karleuše na Divnin grob stigao je među prvima, spustivši na njega ružu. Ćerku je sačeka i dao joj zagrljaj snažne podrške.

1 / 3 Foto: youtube printscreen/telegraf

Jelena je na majčin grob donela raskošan buket ruža u čijem centru se nalazi anđeo, što je Divna bila celog njenog života.

Odevena u crno, vidno slomljena bolom, Jelena na pomen majčine smrti nije krila suze, a podršku je našla u najbližim članovima porodice.

Podsetimo, Jelena Karleuša neretko objavljuje fotografije i snimke svoje majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta nakon borbe sa opakom bolešću.

Pevačica se i dalje oporavlja od velikog gubitka, budići da je veoma bila vezana za majku, ali uprkos tome, ona se vratila svojim poslovnim obavezama.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Stefan Kojić

Karleuša je ubrzo nakon Divnine smrti na Instagramu objavila snimak na kojem se rasplakala u emsiji "Zvezde Granda" zbog pesme koja ju je podsetila na majku, a potom i potresnu scenu sa Divnine sahrane.

Naime, trenutak kada se poslednji put oprostila od majke, naslonivši se na kovčeg, dok je uz nju sve vreme bio njen suprug Duško Tošić.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.