GODINAMA IH NISMO VIDELI, PROMENILE SU SE! Tinska je napravila veliku žrtvu zbog svojih ćerki, OVO SU DANAS! (FOTO)
Jelena Tinska, Foto: Privatna arhiva

niste znli

GODINAMA IH NISMO VIDELI, PROMENILE SU SE! Tinska je napravila veliku žrtvu zbog svojih ćerki, OVO SU DANAS! (FOTO)

Ćerke Jelene Tinske nasledile su njenu umetničku crtu

Objavljeno: 21:14h

Ljubavni život Jelene Tinske (68) bio je buran do te mere da se svaki od njena dva razvoda i nekoliko drugih romansi završavao s mnogo emocija, ali ako je na nečemu zahvalna iz svojih emotivnih iskustava to su najpre njene dve ćerke.

Iz braka sa Dragoslavom Lutovcem dobila je ćerku Milicu Zeldu Tinsku (47), a kasnije i ćerku Ljubicu Jentl Tinsku.

1 / 7 Foto: Youtube

Obe su nasledile umetničku crtu svoje majke pa je Milica Zelda krenula putem glume, dok je Ljubica Jentl uspešna balerina.

Milica preko dvadeset godina boravi u Londonu, a 2016. godine bila je deo ekipe koja je nagrađena "Oskarom" za rad na filmu "Ex Machina".

U jednom intervjuu Milica Zelda se prisetila svojih početaka.

- Moja sestra i ja smo živele na jugu Francuske, u Kanu, pre Londona, gde nas je naša divna mama poslala u baletsku školu. Bile smo tamo par godina pre dolaska u London, koji ja jako volim. U Beogradu sam provela svoje predivno detinjstvo koje ne bih menjala ni za šta na svetu. U Francuskoj, pa u Londonu stekla sam svoju nezavisnost i formirala se kao odrasla osoba. Moj život u Beogradu je bio divan, i moj odlazak odande bio je neplaniran, trebalo je da odemo samo na šest meseci. Ali onda se izdešavalo sve što se desilo u devedesetim, i nisam se vratila. Ostaću dok mi odgovara - rekla je Jelenina starija ćerka.

Tinska je veoma ponosna na svoje dve naslednice, a poznato je da je Ljubica pronašla bračnu sreću. Jelena se mnogo žrtvovala da ćerkama obezbedila perpsektivnu budućnost i to nikada nije krila.

- Trenutno sam podstanar u Beogradu, prodala sam stan kako bih svoje dve ćerke školovala u Francuskoj, a kasnije u Engleskoj - rekla je u jednom intervjuu.

Bonus video:

01:09

JELENA TINSKA PONOVO ŠOKIRA: Estrada sada vlada svojim NAPUNJENIM D*PETIMA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.