USPEŠNI INŽENJER KOJI IZBEGAVA PAŽNJU JAVNOSTI! Ovaj ČOVEK je Ivon Jafali SVE, procureli detalji LJUBAVNOG ODNOSA!
Foto: Marina Lopičić

niste znali!

USPEŠNI INŽENJER KOJI IZBEGAVA PAŽNJU JAVNOSTI! Ovaj ČOVEK je Ivon Jafali SVE, procureli detalji LJUBAVNOG ODNOSA!

Popularna voditeljka Ivon Jafali ranije nije zamišljala sebe u braku

Objavljeno: 16:49h

Voditeljka Ivon Jafali (48) koja je od prošle sezone jedno od zaštitnih lica jedne televizije, nije u poslednje vreme napravila krupne promene samo u poslovnom životu. Udajom u 45. godini napravila je i krupne korake u svom privatnom životu, ali do danas se o njenom suprugu malo zna.

Naime, Ivon je u braku sa dugogodišnjim partnerom Vladislavom Velovićem, uspešnim inženjerom koji izbegava pažnju javnosti iako se oženio popularnom voditeljkom. Otkriveno kako Vladislav izgleda, ali i kako Ivon komentariše njihov odnos.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

- Potpuno smo suprotni. On je više na zemlji, ja sam puna strasti, emocija i, za njegov ukus, komunikacije. Nije ni slutio šta ga čeka jer je u moj život ušao u trenutku kada je u njemu vladalo zatišje. No, priča lagano leže na svoje mesto. Potrebno je vreme, ali je najvažnije što mislim da sam napravila pravi izbor. Nisam osoba koja za bilo šta, pa i za brak, tvrdi da će trajati celog života, ali se nadam da će tako biti jer je naša baza dobra. Mnogo volim tu različitost naših temperamenata. On mi, zapravo, pomaže da život sagledam iz nekog potpuno drugačijeg ugla - rekla je voditeljka koja ranije nije ni pomišljala da će se udati.

ivon jafali
foto: Printscreen Instagram

- Bila sam više za varijantu da se nikad neću udati. Kada dođeš u te godine, imaš neku vrstu slobode na koju si navikao, a ja sam prethodno imala dugu vezu koja se odvijala na relaciji Amerika–Srbija. Tada mi je to savršeno odgovaralo jer sam bila potpuno posvećena poslu. Serijal “Još uvek budni”, koji se uvek vezuje za mene, zapravo sam – ja. On nije ostavljao prostora ni za šta drugo, osim za tebe samog. Brak mi nije bio ni na kraj pameti, ali se dogodio. Uz to, nikada sebe nisam zamišljala u venčanici, a na kraju sam se našla u njoj - iskreno je ispričala Ivon.

Kako izgleda Ivonin suprug POGLEDAJTE OVDE.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.