OSVANULA INTIMA DALILE DRAGOJEVIĆ BEZ CENZURE! SVE SE VIDI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Zadruga

ŠOK

OSVANULA INTIMA DALILE DRAGOJEVIĆ BEZ CENZURE! SVE SE VIDI! (VIDEO)

Sada se na društvenoj mreži TikTok pojavio se eksplicitni snimak Dalile Dragojević.

Objavljeno:

Dalila Dragojević je jedna od onih koja ''strogo čuva'' svoju intimu, tačnije intimne delove tela da se ne vide, dok svoje intimne odnose pred kamerom uredno vodi.

Nedavno je napravila haos zadrugarima koji su ušli u kupatilo dok se tuširala, rekavši da ona sebi neće da dozvoli da je kamera usnimi golu, što je s obzirom na to šta sve radi u Beloj kući, izazvalo niz oprečnih komentara.

Sada se na društvenoj mreži TikTok pojavio se eksplicitni snimak Dalile Dragojević.

Naime, Dalili je slučajno ispala dojka dok je na krevetu razgovarala sa svojim dečkom, Filipom Carem. U jednom trenutku je podigla ruku, a iz kratkog duksa je ispalo sve ono što mesecima unazad krije.

Podsetimo, majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, nedavno je kroz suze govorila o Dejanovom braku sa Dalilom i njegovom učešću u "Zadruzi 5".

- Ne mogu da kažem da sam priželjkivala da se ovo dogodi, jer kao i svaka majka želim najbolje za svoju decu, tako i ja mislim da ako je i on srećan i ja sam, ali samim tim što se nije obraćao porodici, to nije bila neka sreća, ipak je sve njega to bolelo. Ipak, mogao je da komunicira sa nama, da je hteo - počela je Biljana za "Republiku".

Dalila Dragojević
foto: Printscreen Zadruga

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.